Obavijesti

News

Komentari 267

'Opalio mi je nekoliko šamara, davio me i gurnuo na radijator'

'Opalio mi je nekoliko šamara, davio me i gurnuo na radijator'
1

Naganjao me po kući, ali sam uspjela pobjeći u sobu i zaključati se. Bili smo sami, jer sin, snaha i njihovo troje djece koji žive s nama nisu bili kod kuće, rekla je Mara Tomašević...

VIDEO

Dan nakon što je župan požeško-slavonski Alojz Tomašević navodno fizički nasrnuo na svoju suprugu, oglasila se i napadnuta Mara Tomašević i posvjedočila o napadu:

- Došao je kući navečer i s nekim razgovarao na mobitel, na što sam ga upitala: ‘Je l' te to ona zove?’ Istog trena nasrnuo je na mene, opalio mi nekoliko šamara, počeo me daviti te gurnuo na radijator i na cvjetnjak koji sam srušila. Zatim me naganjao po kući, ali sam uspjela pobjeći u sobu i zaključati se. Bili smo sami, jer sin, snaha i njihovo troje djece koji žive s nama nisu bili kod kuće, rekla je supruga za Jutarnji list.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:12

Nakon što sam se pribrala, obukla sam se, sišla dolje i rekla mu da idem na policiju, na što je on opsovao i rekao: ‘Idi!', dodala je.

Supruga objašnjava i da se željela rastati od Tomaševića:

- Htjela sam razriješiti tu situaciju, rastati se od njega i otići živjeti u stan, ali on to nije prihvaćao, da je kuća u kojoj živimo moja koliko i njegova, a vjerojatno je to činio zbog javnosti kako ne bi imao problema jer je ipak na važnoj funkciji. O svemu tome dva puta sam e-mailom pisala i gospodinu Andreju Plenkoviću, a drugi put sada kad je ponovno izabran za župana. Napisala sam da osoba koja je nasilna prema svojoj supruzi ne može vršiti dužnost župana. Nisam dobila nikakav odgovor. Sada se u meni nešto prelomilo i ne želim više skrivati ono što znaju svi u Požegi - rekla je Mara Tomašević, dodavši i da je jučer poslijepodne dala iskaz na Prekršajnom sudu u Požegi, a policajci su joj rekli da je suprug dobio zabranu da joj prilazi na manje od pet metara.

U utorak Tomaševića nije bilo moguće dobiti na mobitel, premda se uvijek susretljivo javljao. Bilo je čudno što ga nema niti na koordinaciji župana i gradonačelnika koja je bila u Požegi.

- Policija je odradila sve što je u našoj nadležnosti i o utvrđenim izvijestili smo mjerodavna pravosudna tijela – rekla je Ivana Radić, glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 267
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.