Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
21 komentara

Opasna magistrala: Reži stabla jer ovuda prolazi bus Vatrenih!

Jadranska magistrala, a pogotovo dio između Splita i Omiša, jedna je od najprometnijih cesta u Hrvatskoj, kojom dnevno prođe i do 40 tisuća vozila

Foto: PIXSELL
21 komentara

Djelatnici Hrvatskih cesta i u srijedu su u Krilu Jesenice čistili teren i osiguravali siguran promet na Jadranskoj magistrali, nakon što je u ponedjeljak na tom mjestu na autobus tvrtke Dalmatinac palo stablo i potpuno demoliralo vozilo. 

NA JADRANSKOJ MAGISTRALI Nesreća između Splita i Omiša: Palo stablo i zgnječilo autobus

Srećom u nesreći nitko nije ozlijeđen, a djelatnici Hrvatskih cesta danas su uspjeli dovršiti sanaciju terena:

- Stablo se s privatnog zemljišta odlomilo i palo na naš pokos te na cestu. A kako je to stablo oštetilo i drugo drveće na našem pokosu, naši su djelatnici uklonili i to drveće kako ne bi predstavljalo opasnost za sudionike u prometu - rekla nam je Tamara Pajić, glasnogovornica Hrvatskih cesta.

Na Jadranskoj magistrali kod Omiša srušilo se stablo | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Prava je sreća u nesreći i da se stablo obrušilo na autobus pa nitko nije ozbiljno stradao, a ne na manje vozilo jer bi putnici teško preživjeli takav udar. 

Da podsjetimo, Jadranska magistrala, a pogotovo dio između Splita i Omiša, jedna je od najprometnijih cesta u Hrvatskoj, kojom dnevno prođe i do 40 tisuća vozila. Projekt Omiške zaobilaznice još je u povojima, i gužve će trajati još godinama, pogotovo kad navale turisti.

Na Jadranskoj magistrali kod Omiša srušilo se stablo | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

- Pa ovom cestom vozit će se ovih dana i naši nogometni reprezentativci na prijateljsku utakmicu u Omišu... Eto, sad mogu sigurno proći - kažu nam mještani Krila Jesenice.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message