Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Opći uvjeti korištenja telefonskih informacija

Ovdje možete pronaći uvjete korištenja telefonskih općih informacija 060 5524

24sata
Foto: 24sata
0 komentara

Sve informacije, preporuke i mišljenja izražene preko usluge općih informacija su informativnog karaktera te podliježu sljedećim uvjetima i odredbama. Korištenjem informacija koje ste dobili putem broja 060 55 24 prihvaćate ove uvjete i slažete se s njima.

Informacije
Trudimo se osigurati da informacije koje pružamo budu točne i potpune, no, ni u kojim okolnostima ne možemo prihvatiti odgovornost koja bi proizašla iz netočnosti ili propusta u informacijama koje pružamo.  Savjetujemo Vam da provjerite točnost informacija prije nego što na temelju njih donesete odluku.
Niti Margon d.o.o. niti njegovi dobavljači neće biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu nanesenu vama ili bilo kojoj trećoj strani, bilo izravno, neizravno, slučajno ili posljedično, koja bi proizašla iz korištenja naše usluge općih informacija.
Neka pitanja našim operaterima zahtijevati će izražavanje osobnog mišljenja. Želimo napomenuti da ta mišljenja nisu nužno naša. Iako vodimo brigu o trajnom obrazovanju naših operatera, te njegujemo kulturu izražavanja vlastitog mišljenja na način koji nikome nije uvredljiv ili sporan, nismo odgovorni za bilo kakav gubitak, štetu ili uvredu nastalu radi slušanja ili  oslanjanja na dana mišljenja.

Upute, preporuke i kućanski recepti
Neka pitanja našim operaterima zahtijevati će izražavanje preporuka, uputa ili recepata. Ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za usluge trećih koje na neki način preporučimo, kao niti za posljedice korištenja danih preporuka, uputa ili kućanskih recepata.

Maloljetnici
Pružatelj usluge se obvezuje poštivati sve zakonske propise koji se odnose na zaštitu prava djece te štititi osobne podatke djece.

Zaštita podataka
Sve podatke dobivene u razgovoru s krajnjim korisnikom pružatelj usluge koristit će isključivo u svrhu pružanja ove usluge u skladu sa zakonskim propisima.

Nemogućnost odgovora
Iako uslugom općih informacija pokrivamo mnoga područja, te s vremenom povećavamo svoje kapacitete, nismo u mogućnosti odgovoriti na sva pitanja. Postoji mogućnost da na neka pitanja nećemo biti u mogućnosti pružiti traženi odgovor.

Za sve reklamacije, te pitanja, primjedbe i prijedloge molimo odmah nas kontaktirajte.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message