Obavijesti

News

Komentari 10

Operirali joj tumor na mozgu i ne sjeća se da je 2 puta rodila

Operirali joj tumor na mozgu i ne sjeća se da je 2 puta rodila
1

Karan je 2009. godine doznala da ima tumor na mozgu nakon što je pala u nesvijest. Operirali su je ove godine, a nakon buđenja nije se sjećala da ima djecu

VIDEO

Karan Waller (34) iz Velike Britanije je nedavno trebala na operaciju kako bi joj odstranili tumor na mozgu, a prije nego je išla u bolnicu poljubila je svoje dvije kćeri Charly (3) te Harriet (1). Nakon operacije se probudila te je odmah prepoznala svog supruga Iana (35), ali se zaprepastila nakon što je ugledala dvije djevojčice. Nije znala da su joj to kćeri. Nije se mogla sjetiti da ih je rodila, nije se sjećala njihovih prvih riječi ni prvih koraka. Osim toga, nije ih prepoznala ni na fotografijama. 

- Sjećam se da mi je suprug nakon operacije rekao da su Charly i Harriet s mojom svekrvom. Ja nisam imala pojma o kome on govori - ispričala je Karan. Dodaje kako ju je medicinska sestra pitala koja je godina te je bila skroz zbunjena. Kaže da joj se činilo kako ima noćnu moru. 

- Znala sam da sam majka svojim kćerima, ali se nisam mogla sjetiti ničeg što se tiče njihovog života. Nisam se sjetila ni kakav je to osjećaj uopće biti majka - ističe Karan. 

Karan je 2009. godine doznala da ima tumor na mozgu nakon što je pala u nesvijest. Pretrage su pokazale kako joj na mozgu raste tumor veličine limuna. Odmah se obratila specijalistima. Iako su liječnici rekli da je to benigni tumor, kazali su i kako može postati maligni ukoliko se ne bude dobro liječila. Tumor joj je rastao vjerojatno još od djetinjstva. Na mozgu su joj ostali dijelovi tumora, jer se liječnici boje kako bi joj trajno mogli oštetiti mozak ako ga potpuno uklone. 

Liječnici kažu da se Karen za sada dobro oporavlja. Pamćenje od posljednjih nekoliko godina vjerojatno joj se neće nikada vratiti, a trenutke koje je provela sa svoje dvije kćeri na početku njihova života zauvijek je izgubila, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.