Obavijesti

News

Komentari 71

'Opijam se i izlazim s kćeri (17) da ne postane alkoholičarka'

'Opijam se i izlazim s kćeri (17) da ne postane alkoholičarka'
4

Britanka Ruth (46), koju često zamijenjuju za Terinu (17) stariju sestru, tvrdi kako je zajedničko 'partijanje' najbolji način da svoju maloljetnu kći drži pod kontrolom

VIDEO

Ruth i Teri obožavaju zajedno izlaziti, uređivati se prije izlaska i onda otići u lokalne barove i klubove 'loviti' dečke i piti. No nisu prijateljice već 46-godišnja majka i 17-godišnja kći, piše Daily Mail. Ruth (46), koju često zamjenjuju za Terinu (17) stariju sestru, tvrdi kako je zajedničko 'partijanje' najbolji način da svoju kći drži 'na oku'. 

- Teri je počela piti meni iza leđa kada je imala 14 godina pa sam odlučila preuzeti odgovornost za svoje dijete. Počele smo piti po čašu vina uz večeru ili za Božić. Dok je navršila 16 uglavnom smo pile kod kuće, čašu ili dvije za posebne prilike, a ako bismo izašle popile bismo bocu vina. Sada zajedno izlazimo - ispričala je Ruth. 

Smatra da će Teri kada bude imala 18 moći raditi što god poželi, no dok je pod njezinim krovom želi da bude pod kontrolom. 

- Ne želim da misli kako je u redu potajno piti bez mog znanja - tvrdi Ruth. 

Iako Teri sa svojih 17 godina i dalje nema dovoljno godina za konzumiranje alkohola, brani svoju majku.

- Radimo normalne stvari koje rade i drugi roditelji sa svojom djecom, ali zajedno idemo i u izlaske i mislim da je to jako važno, posebno za moje godine - smatra Teri.

Ne misli da je njezina majka popustljiva i kaže kako je oduvijek imala pravila. Dok je bila mlađa, kaže, pila je puno više nego od kad pije u društvu majke. Svoj stav u emisiji This Morning, u kojoj su majka i kći gostovale, dala je i novinarka Liz Fraser. 

- Shvaćam da želite učiniti dobru stvar i mislim da je motivacija dobra, ali je logika obrnuta. Umjesto da kćeri objasnite do kuda ju alkohol može odvesti vi joj govorite kako alkohol nije dobar, a onda to radite zajedno s njom - ukazala joj je Fraser. Ruth i dalje smatra kako je njezina metoda dobra. 

- Imam troje vlastite i petero posvojene djece. Teri je posljednja i sa svom djecom sam radila isto - rekla je Ruth. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'
DVOSTRUKO UBOJSTVO

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'

Dvostruko ubojstvo šokiralo je Bjelovar u subotu ujutro. U stravičnom zločinu još je jedna žena teško ozlijeđena potvrdili su iz policije
Kako Plenki drži konce Vlade i HDZ-a: 'U njegovu uskom krugu povjerenja samo su trojica...'
POLUGE VLASTI

Kako Plenki drži konce Vlade i HDZ-a: 'U njegovu uskom krugu povjerenja samo su trojica...'

Plus+ NOVI EXPRESS Uvid u kuloare Banskih dvora, gdje se ispod glasa analiziraju najnoviji detalji dogovora s DP-om, premijerovo raspoloženje i ono što dolazi u trećemu mandatu