Obavijesti

News

Komentari 18

Opljačkao 12 ljekarni i trgovina u Zagrebu, ukrao 72.500 kuna

Opljačkao 12 ljekarni  i trgovina u Zagrebu, ukrao 72.500 kuna
7

Maskiran bi ulazio u objekte u kojima su bile same djelatnice te uz prijetnju nožem i prijetnju pištoljem od njih otuđivao novac. Nakon toga bi pobjegao pješice, biciklom ili autom

VIDEO

Policijski službenici PU zagrebačke, Službe općeg kriminaliteta, proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje nekoliko razbojništava.

Utvrđeno je kako je osumnjičeni tijekom svibnja, lipnja i srpnja 2018. godine na području Trešnjevke, Črnomerca i Centra počinio 13 kaznena djela od čega 12 razbojništava u trgovinama i ljekarnama te jedan pokušaj razbojništva u ljekarni. 

Maskiran bi ulazio u objekte u kojima su bile same djelatnice te uz prijetnju nožem i prijetnju pištoljem od njih otuđivao novac. Nakon toga bi pobjegao pješice, biciklom te osobnim automobilom.

Ukupna materijalna šteta je oko 72.750 kuna, a osumnjičeni je novac koristio za svakodnevne potrebe.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku, a nadležnom Županijskom državnom odvjetniku u Zagrebu dostavljeno je posebno izvješće, izvijestili su iz MUP-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.