Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Opremite svog školarca na jednom mjestu

Potraga za školskim priborom, torbama, odjećom i obućom zasigurno stvara dodatan stres roditeljima školaraca. Sada zamislite da sve možete nabaviti na jednom mjestu

Foto: Konzum

Velika ponuda bilježnica, pisaćeg pribora, pribora za crtanje, pernica, torbi i ostalih školskih potrepština proširila se prodavaonicama Konzuma diljem Hrvatske i tako pružila svim roditeljima mogućnost da svoje školarce u potpunosti opreme na jednom mjestu.

Foto: Konzum

 

Bez obzira imate li dijete koje tek kreće u školu ili već ima izgrađen stil sukladno glazbenom ukusu, sportskim uzorima ili omiljenim likovima iz filmova ili videoigrica, široki asortiman na Konzumovim policama omogućava vam da pronađete nešto baš za svog školarca. Osim školskog pribora u Konzumu je moguće pronaći razne dodatke kojima se mogu ukrasiti torbe, pernice i bilježnice, a odlazak u školu i sjedenje u klupi privlačnijim i veselijim činit će i super odjeća za one najmlađe. Kliknite i prelistajte Konzumov školski katalog online.

Foto: Konzum

 

Za one koji više vole kupovati iz udobnosti svog doma tu je i Konzum Klik, online trgovina koja omogućuje naručivanje željenih proizvoda uz brzu i pouzdanu dostavu na području Zagreba, Samobora, Velike Gorice, Zaprešića, Dugog Sela, Brdovca, Karlovca, Rijeke, Opatije, Splita i Osijeka. Klikom opremite svog školarca!

Foto: Konzum


 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message