Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
102 komentara

'Orešković' nazvao i Pupovca: 'Volio bih imati Srba uz sebe'

Davor Jurkotić u emisiji 'U zdrav mozak' ponovno je glumio mandatara Oreškovića. Razgovarao je s Miloradom Pupovcom s kojim se složio oko dvojezičnih ploča

Sanjin Strukić / PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić / PIXSELL
102 komentara

U emisiji "U zdrav Mozak" Davor Jurkotić i dalje nastavlja s ulogom mandatara Tihomira Oreškovića.

Ovoga puta nazvao je Milorada Pupovca , hrvatskog političara srpske nacionalnosti i potpredsjednika SDSS-a. Milorad mu je oduševljen pozivom, prvi predložio da se nađu i porazgovaraju o budućoj suradnji i zajedničkim političkim pitanjim a. Pupovac je dao punu podršku mandataru Oreškoviću, što se njemu jako svidjelo.

- Ja bih volio imati Srba uz sebe - iskren je bio 'Orešković', na što mu je Pupovac odgovorio da će imati punu podršku njega i njegovih zastupnika.

- Ono što ja želim je s tobom i HDZ-om napraviti sporazum, da onda s tim sporazumom dođemo do tebe, da ga ti kao mandatar vidiš, a da ga on prethodno raspravi - rekao mu je Pupovac.

'Moramo riješiti te dvojezične ploče'

Čak su se složili oko Oreškovićeve tvrdnje da dvojezične ploče nikako nisu dobre za hrvatski narod .

- Moramo riješiti te ploče, to nije dobro za Hrvatsku - oštar je bio mandatar. Pupovac je potvrdio njegovo razmišljanje.

Kako je protekao razgovor Pupovca i Oreškovića pogledajte u videu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Davor Jurkotić se voli predstavljati kao mandatar Orešković i to mu uvijek dobro polazi za rukom. Pa tako je i prije nekoliko dana nazvao Željka Keruma kojem je predložio dolazak u Split da se zajedno napiju i najedu janjetine. Kerum je bio presretan.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Orešković' sklopio dogovor s Kerumom

Isto tako, Jurkotić nije zaobišao ni bivšeg predsjednika, Ivu Josipovića. Kao mandatar, zaželio je da se sklada nova hrvatska himna. Bivši predsjednik je tek onda shvatio da je to šala.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Orešković' nazvao Josipovića

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message