Obavijesti

News

Komentari 203

Orgije kod Kima: Djevojčice iz škola odvode za seks zabave

Kad ih odvedu, djevojke vode liječnicima koji utvrđuju jesu li djevice. Ako jesu, tinejdžerice će postati dio tzv. jedinice za zadovoljstvo". Tamo će dobiti titulu 'zabavljačice za odrasle'

VIDEO

REUTERS

Sjevernokorejski dužnosnici, na čelu s predsjednikom Kim Jong-unom, namjeravaju organizirati orgije s djevicama od kojih je nekima tek 13 godina.

Kako piše britanski Express, pozivajući se na južnokorejske medije, po djevojke u škole dolaze vojnici koji ih odvode i upozoravaju da ništa ne smiju reći obitelji jer će ih smaknuti

Reuters/Pixsell

Kad ih odvedu, djevojke vode liječnicima koji utvrđuju jesu li djevice. Ako jesu, tinejdžerice će postati dio tzv. "jedinice za zadovoljstvo". Tamo će dobiti titulu "zabavljačice za odrasle" koja stoji na raspolaganju državnoj i vojnoj eliti. 

Takvu "jedinicu" već je imao Kim Jong-il, ali rasformirana je nakon njegove smrti 2011. Njegov sin Kim Jong-un sada želi kreirati vlastitu "jednicu za zadovoljstvo". Svoje poslušnike već je poslao u škole po "visoke i lijepe" mlade žene koje želi "trenirati" u hotelu u Pyongyangu. 

Sex tourism in The Philippines

Kao i u vrijeme njegova oca, vjerojatno će se i ove djevojke biti prisiljene udati za osobne čuvare političara ili starije djelatnike vladinih službi. Prije toga morat će prisustvovati zabavama u Jong-unovoj rezidenciji s gomilom alkohola, seksa i ekstravagantne hrane. 

- Zabava bi obično počela hranom i pićem, nastavila se plesom, a završila erotskim igrama - napisao je Lee Il-Nam, nećak Kim Jong-ila u svojim memoarima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 203
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.