Obavijesti

News

Komentari 5

Osijek: Izgorjelo vozilo Hitne u garaži, spasili ostala od vatre

Osijek: Izgorjelo vozilo Hitne u garaži, spasili ostala od vatre
10

Vatra se brzo proširila, a do dolaska vatrogasaca proširila se na električne instalacije u garaži, kao i na zadnja svjetla dva vozila uz Citroen u plamenu

VIDEO

Osječki vatrogasci u nedjelju u 5 sati ujutro brzom intervencijom uspjeli su spriječiti da se vatra s jednog vozila Hitne pomoći u garaži Hitne u Huttlerovoj ulici ne proširi na preostala vozila te praktično Hitnu pomoć Osječko-baranjske županije ostavi bez vozila. Prema vatrogasnom izvješću dim je gusto sukljao iz parkiranog Citroena Jumpera. 

U tom vozilu su se, ustvrdili su vatrogasci, zbog kvara pregrijali električni vodiči. Vatra se brzo proširila, a do dolaska vatrogasaca proširila se na električne instalacije u garaži, kao i na zadnja svjetla dva vozila uz Citroen u plamenu.

Požar je gasilo 11 vatrogasaca koji su pristigli u četiri vatrogasna vozila. Naknadno će se ustvrditi kolika je materijalna šteta.

Berislav Pašalić, ravnatelj Hitne, kaže da šteta nije velika, koliko god garaža izgledala uništena.

To izgorjelo vozilo bilo je staro devet godina i već je prešlo više od 350.000 kilometara. 

- Za njega svakako na tržištu ne bi mogli dobiti više od 15.000 kuna, ako bi ga itko i kupio! U garaži je izgorjelo nešto malo električnih instalacija i ukupna šteta ne prelazi više od 25.000 kuna. Za konačnu ocjenu pričekat ćemo okončanje očevida - kaže Berislav Pašalić.

Prema njegovim riječima, sva vozila, kao i garaža, bili su osigurani i osiguranje će platiti nastalu štetu. S druge strane, služba Hitne medicinske pomoći funkcionirala je cijelo vrijeme i nijednog trenutka požar u garaži nije doveo u pitanje opstojnost te službe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.