Obavijesti

News

Komentari 80

Marin (17) otišao je na zrak, poskliznuo se i utopio u Dravi

Marin (17) otišao je na zrak, poskliznuo se  i utopio u Dravi
2

Čovjek se do posljednjeg trenutka nada da nije istina, kaže susjeda Marina Tešije (17), sina jedinca koji je nestao u subotu oko 1 sat kraj osječke Tvrđe. Bio je s prijateljima u noćnom klubu i rekao da ide na zrak...

VIDEO

Valjda je tako moralo biti. Sudbina je takva protiv koje se ne može, shrvana bolom rekla je majka Marina Tešije (17) iz Osijeka.

Grad na Dravi tuguje za mladićem koji je nestao u subotu rano ujutro kraj osječke Tvrđe nakon noćnog izlaska. Vijest o njegovu nestanku proširila se društvenim mrežama poput munje. Dva dana policija je tražila mladića, a obitelj strepila nad njegovom sudbinom.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

00:21

Njihove najgore slutnje ostvarile su se u nedjelju. Policijski ronioci su u Dravi oko 13 sati na dijelu kraj Vodenih vrata uočili tijelo mladića te ga izvukli iz rijeke. Odmah su posumnjali da je riječ o nestalome Marinu, no tijelo su prevezli na obdukciju kako bi utvrdili uzrok smrti i proveli identifikaciju.

- Gotova je obdukcija. Utvrdili su da je smrt nastupila utapanjem i da je riječ o nesretnom slučaju. Nitko ga nije gurnuo niti se bacio. Ogrebotine koje je imao na licu zadobio je prilikom pada u rijeku - susprežući emocije rekla je njegova majka Korina. Marin je bio sin jedinac.

Kobnog petka s prijateljima je otišao u noćni klub u Tvrđu.

U jednom trenutku rekao je prijateljima da želi izaći na zrak.

Iz rijeke Drave kod Osijeka izvukli tijelo, slijedi obdukcija
Iz rijeke Drave kod Osijeka izvukli tijelo, slijedi obdukcija

Izašao je, a kad su njegovi prijatelji napustili klub, njega više nije bilo. Uzeli su njegovu jaknu, koju je ostavio, i donijeli je njegovim roditeljima.

Oni su nestanak odmah prijavili policiji. Kako bi utvrdili što se događalo u klubu, policija je izuzela snimke nadzornih kamera. Nažalost, izvan kluba kamera nema.

Susjedi obitelji Tešija ispričali su nam da je riječ o divnom dečku, koji nije često izlazio.

- Znam ga od malih nogu. Uvijek je bio pristojan i nije bio sklon konfliktima. Od njegova nestanka Osijekom kruže svakakve priče. Teško je bilo što reći dok policija ne završi s istragom - rekla je susjeda. Kaže da su njegovi roditelji u ponedjeljak cijelo jutro čekali poziv s patologije KBC-a Osijek da je obdukcija gotova i da mogu doći identificirati tijelo.

- Znate kako je, čovjek se do posljednjeg trenutka nada da to nije istina - dodala je.

Iz osječko-baranjske policije izvijestili su da je obdukcijom utvrđeno da smrt nije nastupila uslijed ozljeda koje bi upućivale na kazneno djelo, a identifikacijom je potvrđeno da se radi o nestaloj maloljetnoj osobi. Napominju da se istraga nastavlja kako bi se utvrdile sve okolnosti stradavanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava