Obavijesti

News

Komentari 45

Nije išlo drugačije: Morali joj rezati prsten s otečenog prsta

Nije išlo drugačije: Morali joj  rezati prsten s otečenog prsta
7

Sonji Nađ iz Bilja otekao je prst te je prije vatrogasca bila i na Hitnoj i u bolnici te kod nekoliko zlatara. Nitko nije mogao skinuti prsten. Vatrogasci su ga razrezali...

VIDEO

Osječkim vatrogascima u srijedu je u postaju došla Sonja Nađ iz Bilja i molila ih da joj skinu prsten s otečenog prsta. Prethodno je bila na Hitnoj pomoći, pa u bolnici, a otamo su je uputili – zlatarima. I poručili da će, ako ne uspije, pokušati ponovo s fleksericom! Nakon što je bezuspješno obišla nekoliko zlatarskih radnji, Sonja se prisjetila da bi joj možda mogli pomoći vatrogasci.

- Žalila nam se na velike bolove koje je trpjela zbog nemogućnosti da skine prsten. Jako se mučila i na njoj se vidjelo da je prošla agoniju - priča Alen Bakić (39), koji je u društvu kolege Dalibora Culeka (38) "vodio" akciju spašavanja.

Prvo su ženi, koja je došla u društvu trogodišnje kćeri, prsten pokušali skinuti spravicom predviđenom za takve situacije, ali nisu uspjeli. Potom su pokušali staromodnim načinom izvlačenja prstena koncem, ali je to bilo prebolno za ženu i od toga su odustali.

Na kraju smo joj prst stavili u škrip i prsten počeli rezati pilicom. Pritom smo joj prst cijelo vrijeme zalijevali vodom, da se ne opeče od iskrenja metala, priča Alen Bakić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prsten su pilili skoro 10 minuta i nakon toga prst joj zamotali u krpu i pustili ženu kući. Pristigla je i Sonjina majka i sve su počastili keksima i sokovima. 

Sonja je prsten, koji joj je prouzrokovao toliko nevolja, dobila prije dva tjedna iz Međugorja.

Prije skoro mjesec dana osječki su vatrogasci u neobičnoj intervenciji morali rezati limenu kantu u kojoj je zaglavila djevojčica pokušavajući dohvatiti kinder jaje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a