Obavijesti

Promo sadržaj

Osjeti mediteransku toplinu Adventa u Dubrovniku

Osjeti mediteransku toplinu Adventa u Dubrovniku
1

Šetnja ovim prekrasnim pitoresknim gradom uz bljesak raznobojnih blagdanskih dekoracija i spektakularni festival učinit će ovaj advent nezaboravnim. Toplina dubrovačkih starinskih običaja uz ugodnu mediteransku klimu probudit će Vašu romantičnu dušu

Osjetite Božićni duh mira, dobrote i zadovoljstva u dobrom društvu na ovoj prekrasnoj renesansnoj lokaciji uz obilje festivalskih događanja. 

Na najljepšoj dobrovačkoj pozornici, tom veličanstvenom Stradunu, i ove godine počeo je nezaboravni festival renesanse. Festival je otvoren od 20. studenog pa sve do 8. siječnja 2016. Ne propustite spektakl i iznenadite dragu osobu ovim prekrasnim znakom pažnje.

Od početka festivala do samog Božića nastupit će Gustafi, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Neno Belan i Fiumensi, Prljavo kazalište, Jinx te Natali Dizdar. Petkom su veliki koncerti, dok je živa glazba između kućica utorkom, četvrtkom i subotom. Za vrijeme samog Adventa u Dubrovniku, klapa Kaše će svake nedjelje izvoditi program tradicionalnih dubrovačkih kolendi i napjeva.

Dubrovački hotel Lero omiljeno je odredište posjetitelja dubrovačkog adventa i savršena baza za goste koji su došli na odmor s ciljem istraživanja povijesnih znamenitosti Starog grada i uživanja u dodatnim sadržajima hotela te nebrojenih događanja u samom gradu.

LOKACIJA

Smješten samo 15 minuta hoda od Starog grada (1.2km), dubrovački Hotel Lero nudi jedinstven doživljaj. Idealna lokacija blizu centra grada je sigurno i trajno odredište za uživanje u ovo prekrasno blagdansko vrijeme.

USLUGE

  • grupni izleti i privatne ture u Dubrovniku i okolici
  • dnevni izleti u obližnje regije bogate kulturne baštine i povijesne gradove u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini
  • posebni transfer, rent-a-car, skuter, brod
  • usluga kemijskog čišćenja
  • usluga pranja odjeće
  • 24-satna posluga u sobi 
  • usluge prijevoza
  • usluge rent a car-a
  • organizirani izleti

Kontaktirajte nas kako bi Vas upoznali s ponudom i na najbolji mogući način uveli u priču doživljaja dubrovačkog Hotela Lero. Za više informacija posjetite nas na našoj web stranici.

REZERVACIJE:

T: +385 20 341 435
F: +385 20 332 123
booking@hotel-lero.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!