News

Komentari 10

Ostao je bez kuće pa na Lotu osvojio skoro 5 milijuna kuna

Ostao je bez kuće pa na Lotu osvojio skoro 5 milijuna kuna

'Jedva čekam zagrliti i poljubiti ženu, koristio sam njene sretne brojeve. Nismo mislili da ćemo ikada moći obnoviti kuću, a dobitak je došao kad smo počeli gubiti sve nade,' rekao je sretni tata

Jedino što nam je ostalo od obiteljske kuće je nekoliko šalica za čaj, a sada si možemo priuštiti izgradnju sasvim novog doma, rekao je presetni otac za The Sun.

Anonimni dobitnik iz Australije kojemu je požar progutao neosiguranu kuću u New South Walesu mislio je kako nikada neće moći sagraditi novi dom. Zatim je zaigrao Loto pa osvojio gotovo pet milijuna kuna.

Za medije je htio ostati anoniman, ali rekao je kako jedva čeka doći kući supruzi i s njom podijeliti sretne vijesti.

-Jedva čekam zagrliti i poljubiti ženu, koristio sam njene sretne brojeve na listiću. Nismo mislili da ćemo ikada moći obnoviti kuću, a dobitak je došao kad smo počeli gubiti sve nade, rekao je sretni tata.  

U New South Walesu su požari bješnjeli u vrijeme Nove godine kada je i on izgubio obitljski dom. Australija se još uvijek bori s vatrom.

Podsjetimo, prema podacima savezne vlade u Austarliji je zbog požara umrlo 27 ljudi, a požari su spržili više od 10,3 milijuna hektara zemlje, što je otprilike ekvivalent površine Južne Koreje.

Tisuće su izgubile svoje domove, a više tisuća ljudi nekoliko je puta moralo biti evakuirano zbog opasnosti.

Najčitaniji članci