Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Ostavila je ministra pa objavila njihove - intimne fotografije...

Neće mi nedostajati što smo si dali, nego ono što smo si još mogli dati. S velikim respektom prema pravoj ljubavi, hvala ti Matteo - objavila je Elisa. Salvini je rekao da privatni život neće komentirati

Foto: Instagram/Elisaisoardi
12 komentara

Matteo Salvini (45), kontroverzni ministar unutarnjih poslova i zamjenik premijera Italije, postao je glavna tema u talijanskim, ali i svjetskim medijima. Naime, njegova djevojka Elisa Isoardi (35) ga je ostavila i to je javno objavila na Instagramu. Elisa koja je postala javnosti poznata kao voditeljica u kulinarskom showu u ponedjeljak je na Instagramu napisala pjesmu.

- Neće mi nedostajati što smo si dali, nego ono što smo si još mogli dati. S velikim respektom prema pravoj ljubavi, hvala ti Matteo - objavila je Elisa. Objavila je i intimnu fotografiju njih dvoje u krevetu. U samo nekoliko sati na njezin su post reagirale tisuće ljudi.

'Volio sam, oprostio sam... Netko je imao druge prioritete'

Salvini je u trenutku Elsine objave bio u Gani te se oglasio putem Facebooka.

- Zbog osobnih vrijednosti, karaktera i respekta nikada nisam svoj privatni život iznosio u javnost  i s tim neću niti sada početi. Talijane to ne interesira - napisao je Salvini. 

- Volio sam, oprostio sam, sigurno sam radio greške, ali sam do kraja u to vjerovao. Šteta, netko je imao druge prioritete - napisao je Salvini, navodi Bild. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message