Obavijesti

News

Komentari 183

Ostavili svog Bubija u hotelu za pse, vratili su im ga mrtvog

Ostavili svog Bubija u hotelu za pse, vratili su im ga mrtvog
2

Obitelj Martinčević iz Varaždina ostavila je svog maltezera Bubija na čuvanju u hotelu za pse Aurora i otišla na godišnji odmor. Natrag su dobili uginulog psa...

VIDEO

Obitelj Predraga Martinčevića iz Varaždina ostavila je svog sedam i pol godina starog maltezera Bubija na čuvanju u hotelu za pse Aurora u Varaždinu i otišla na godišnji odmor, nadajući se da će s njihovim ljubimcem biti sve u redu. No, kad su se vratili, saznali su da je njihov ljubimac uginuo.

- Ostavili smo živog, zdravog i veselog psića u tom hotelu koji se reklamira da 24 sata brine o vašem ljubimcu kad idete na godišnji odmor. Zbog vlasnikove neorganiziranosti, naš Bubi od 3 kg bio je sa psima različitih pasmina i veličina. Neki od njih su više kao oružje, a ne psi. Kad smo ga ostavili, nismo imali mira i zvali smo vlasnika da pripazi jer psi koje smo vidjeli izgledaju da bi mogli izazvati pokolj i da bi čak platili vlasnicima samo da ga ne ostave. No vlasnik nas nije ni blizu ozbiljno shvatio. Otišli smo na more,a 3. srpnja nam iz hotela javljaju vijesti da je pas izgrižen i da je uginuo - napisao je na svom Facebook profilu Predrag Martinčević, želeći podijeliti svoju bol i obiteljsku tugu za izgubljenim kućnim ljubimcem.

Martinčević nije želio puno komentirati slučaj, već nam je rekao da je sve napisao na Facebooku te da ih mnogi podržavaju, ali ima i onih koji ih kude jer su svoj gubitak podijelili s drugima. 

Na Facebooku Martinčević nastavlja:

 - Pas je bio izgrižen pet dana ranije. Javili su nam tek kada je uginuo. Vodili su ga nekom veterinaru koji očito isto olako shvaća svoj posao. Iako mi imamo svoje veterinare, uskratili su nam da znamo, reagiramo i odvedemo pravom veterinaru, platimo koliko god je potrebno i naš Bubi bi preživio. Učinili bi sve što je potrebno - priča svojim Facebook prijateljima Martinčević te ukazuje da se nije samo tako prihvatiti biznisa i paziti tuđu životinju. 

- On je nama bio kao dijete, iako imamo svoje troje djece, bol ne prolazi. Donijeli smo ga u kutiji umjesto veselog, živahnog Bubija. Pas je imao teške ozljede, izgrižen, slomljenu lopaticu, a tek je dovezen veterinaru u ponedjeljak, operiran je u srijedu, a uginuo je u petak. Navodno od trovanja. Pretpostavljamo da nije niti približno dobio odgovarajuću terapiju jer tad ne bi došlo do trovanja - požalio se Predrag Martinčević. 

Rekao je da Bubija više nema i da od vlasnika neće tražiti nikakvu odštetu jer bi to bio krvav novac i ne bi ga mogli ni taknuti. Savjetuje drugim vlasnicima pasa, da prije nego ostavljaju svog ljubimca u nekom hotelu za pse, da sve dobro provjere  kako bi ih njihov pas dočekao ako ne zdrav, onda barem živ na povratku s mora. 

Što se tamo uistinu događalo mi nećemo nikada znati, iskazi su svaki put drugačiji. Bol u srcu ne prestaje. Samo da su se bolje organizirali, psi bi i sami mogli biti, mi smo žrtve nečijeg opuštenog ponašanja i nonšalantnosti. Doveli smo ga misleći na sigurno, a odnijeli ga u kutiji i zakopali u našem dvorištu - završava svoju tužnu priču Predrag Martinčević. 

Vlasnici Aurore, hotela za pse i salona za njegu nisu željeli komentirati ovaj nemili događaj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 183
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.