Obavijesti

News

Komentari 16

Priveli osumnjičenog: Sjekirom su ubili prijatelja u Rogotinu

Priveli osumnjičenog: Sjekirom su ubili prijatelja u Rogotinu
5

Sumnjiče se da su u četvrtak, 17. rujna, u obiteljskoj kući, u Ulici A. G. Matoša u mjestu Rogotin pokraj Ploča, usmrtili 29-godišnjaka...

VIDEO

Osumnjičeni muškarac za ubojstvo 29-godišnjaka u Rogotinu priveden je jutros pred suca istrage na Županijskom sudu, piše Dubrovački Dnevnik.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije PU dubrovačko-neretvanske i policijskih službenika PP Ploče dvojica muškaraca u dobi od 40 i 41 godine osumnjičeni su za ubojstvo, izvijestila je PU dubrovačko-neretvanska.

Sumnjiče se da su u četvrtak, 17. rujna, u obiteljskoj kući, u Ulici A. G. Matoša u mjestu Rogotin pokraj Ploča, usmrtili 29-godišnjaka zadavši mu veći broj udaraca tupim i oštrim predmetom od kojih je preminuo na mjestu događaja.

Šokantno ubojstvo u Rogotinu: Sjekirom mu raskomadali glavu
Šokantno ubojstvo u Rogotinu: Sjekirom mu raskomadali glavu

Osumnjičeni su uhićeni istog dana, te su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kasno sinoć, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku.

Lovre Š. (40), najbolji prijatelj ubijenog I.T. (29) iz Igrana, te ujedno vlasnik kuće u kojoj se dogodio zločin je i prvoosumnjičeni je za ubojstvo, neslužbeno se doznaje. Navodno je Lovre priznao nedjelo u prvi tren, kada su policajci stigli pred kuću, no kasnije je u postaji povukao priznanje, odnosno dalje nije ništa govorio. Treći član družine koja se danima zabavljala u obiteljskoj kući gotovo na kraju mjesta, koji je priveden u postaju, je iz Metkovića te se prema prvim informacijama čini da je u grupi bio zadužen za “logistiku”. A navodno je 29-godišnjak ubijen – sjekirom! 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature