Obavijesti

News

Komentari 9

Osumnjičenog za otmicu Maddie McCann prebili zatvorski čuvari

Osumnjičenog za otmicu Maddie McCann prebili zatvorski čuvari

Njegov odvjetnik Friedrich Fulscher je rekao da je podnio prijavu protiv više čuvara i tvrdi da su oni pretukli Brucknera, dok sud navodi da se Bruckner spotaknuo i sam pao

VIDEO

Mirror je objavio prve fotografije Christiana Brucknera, osumnjičenog za nestanak Madeleine McCann. Brucknera policija odvodi u lisicama i lancima iz bolnice, gdje je završio nakon što ga je navodno prebio zatvorski čuvar. 

Bruckneru su slomljena dva rebra, a sve se dogodilo u ćeliji u zgradi suda u Braunschweigu u ponedjeljak gdje je Bruckner trebao biti saslušan. Glasnogovornica suda je izjavila da je Bruckner vraćen na sud nakon što mu je u bolnici pružena liječnička pomoć.

POGLEDAJTE VIDEO Novi sumnjivac u slučaju Madeleine McCann

Pokretanje videa...

Nestanak male Maddie pred razrješenjem 01:50

Njegov odvjetnik Friedrich Fulscher je rekao da je podnio prijavu protiv više čuvara i tvrdi da su oni pretukli Brucknera, dok sud navodi da se Bruckner spotaknuo i sam pao. Bruckner je na sud došao sat vremena prije saslušanja i smješten je u ćeliju predviđenu za čekanje i tamo je navodno i pretučen i slomljena su mu dva rebra.

Slučaj Maddie ide u zastaru? Ako u iduća 22 mjeseca pedofila ne optuže, više niti neće moći...
Slučaj Maddie ide u zastaru? Ako u iduća 22 mjeseca pedofila ne optuže, više niti neće moći...

Inače, Brucknera su u ponedjeljak trebali saslušati po njegovoj žalbi protiv 21-mjesečne kazne zatvora zbog dilanja drogom. Bruckner bi naime mogao u siječnju biti pušten na uvjetnu slobodu, a osim kazne zbog dilanja, Bruckner služi 7-godišnju kaznu zatvora zbog silovanja 72-godišnje Amerikanke u rujnu 2005. godine u portugalskom resortu Praia da Luz. Iz istog resorta Madeleine McCann nestala je 18 mjeseci nakon tog napada na američku državljanku.

Bruckner je živio u Algarveu između 1995. i 2007. godine, uključujući i dvije godine života u kuću između Lagosa i Praie da Luz,  a riječ o osumnjičenom provalniku, dileru droge i pedofilu koji je živio nekih tri kilometra od apartmana iz kojeg je nestala Madeleine, 3. svibnja 2007. godine.

PORTUGAL: Disappearance of Maddie McCann

Od ranije ima dvije tužbe za seksualno uznemiravanje dviju djevojčica, ali sumnjaju da je lista njegovih seksualnih zločina puno duža.

Pretpostavlja se da je osumnjičeni živio tako što je krao po turističkim apartmanima u okolici, te da je tako i došao do apartmana McCannovih i oteo Madeleine, navodi tužiteljstvo Braunschweiga.  

Scotland Yard ipak i dalje inzistira da se slučaj Madeleine McCann vodi kao nestanak, ali njemačka policija misli drukčije.

'Rekao mi je da želi prostoriju sličnu onoj koju je imao Fritzl'
'Rekao mi je da želi prostoriju sličnu onoj koju je imao  Fritzl'

- Postoji konkretan razlog radi kojeg vjerujemo da postoje i drugi ljudi osim osumnjičenog, koji imaju konkretna saznanja o mjestu zločina, kao i saznanja, ako do toga dođe, gdje je tijelo zakopano. Pozivamo te ljude da nam se jave i podijele s nama informacije koje imaju. 

Dodaju kako nisu isključili da je motiv zločina seksualnog karaktera. Prema njihovim navodima, misle da je osumnjičeni provalio u apartman u kompleksu Ocean Club gdje je Maddie bila s roditeljima na ljetovanju, te da ju je odlučio oteti tek kad ju je vidio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela