Obavijesti

News

Komentari 1

Osvojio Insigniju: Vozilo je prva liga i ne bih si ga mogao kupiti

Osvojio Insigniju: Vozilo je prva liga i ne bih si ga mogao kupiti
1

Željko Kulušić (56) vozi novi auto od svibnja 2011. godine. Dosad je s njime prešao samo 36.000 kilometara. Koristi ga samo za duža putovanja, a po gradu se vozi u staroj Laguni i nada se novom dobitku

VIDEO

Mogu biti sretan. Nikad u životu ne bih mogao kupiti takav automobil. Stvarno je luksuzan, rekao nam je Željko Kulušić (56) iz Drinovaca kraj Šibenika.

On je u svibnju 2011. godine u nagradnoj igri 24sata skupljao kupone deset dana i poslao ih na našu adresu. Njegovu omotnicu izvukla je Ella Dvornik među tisućama koje su pristigle u našu redakciju.

Postao je vlasnik novog Opela Insignia, najpouzdanijeg automobila na tržištu, vrijednog 150.000 kuna.

- Dosad sam s njim prošao samo 36.000 kilometara. Imam staru Lagunu, pa s Insignijom putujem samo na duže relacije. Automobil je stvarno prva liga - opisuje nam Željko svoje dojmove.

Kaže kako je presretan te da su se ljudi iznenadili saznavši kako je upravo on naš dobitnik.

- Rekli su mi kako ne mogu vjerovati i tvrdili mi kako je sve to namješteno. Govorili su da će auto dobiti netko tko već ima tri, a da ću se ja i dalje voziti u svojoj Laguni. Odgovorio sam im da ako igraš, onda se i nadaš dobitku, te da nagradna igra svakako nije namještena - rekao nam je Kulušić. Po vozilo je išao u Zagreb, a nestrpljivo ga je čekao dok nije došao iz tvornice s proizvodne trake.

- Velika je vrijednost dobiti upravo takvo vozilo. Vrijednost je i kad ti netko pokloni 1000 kuna, a kamoli takav luksuzni automobil. Nikad u životu nisam vozio takav automobil. Zahvalan sam 24sata što mi je to omogućio i dragom Bogu koji mi je dao sreću - kaže Željko. Uvijek igra nagradne igre 24sata.

- Ako me ponovno izvuku, Bogu hvala, a i ako me ponovno ne izvuku, isto mu hvala - dodaje Željko. Nakon što je vozilo preuzeo rekao nam je kako će u njemu uživati čitava obitelj te kako sličan dar nikad prije nije dobio. Nadao se da će jednom osvojiti i stan u Zagrebu. Automobil nije prodao jer, kaže, sreća nije na prodaju.

- Jednom sam i ja bio odabranik božice Fortune te zato vozim auto kakav si nikad ne bih mogao priuštiti - zaključuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici