Obavijesti

News

Komentari 0

Osvojite nakit i satove - najbolje darove za Valentinovo!

Osvojite nakit i satove - najbolje darove za Valentinovo!
15

U nagradnom natječaju 10 sretnica osvojit će prekrasne komade nakita i elegantne satove

VIDEO

Najtraženiji dar za Valentinovo oduvijek su bili nakit ili satovi renomiranih proizvođača, a budući da je dan koji slavi ljubav sve bliže u suradnji sa srebrnarnicama Argentum svaki dan darujemo Vas jednim vrijednim primjerkom! Osim toga, srebrnarnice Argentum svim zaljubljenima  nude sniženje od 50% na asortiman srebrnog nakita. Savršen dar za voljenu osobu u ARGENTUMU se sada može pronaći po super cijenama od 70 do 270 kuna i više, a tu su još i dodatni popusti: 40% na sve satove i 25% na zlato te novu kolekciju srebrnog nakita koji vrijede bez obzira na način plaćanja!  

Svaka će se žena za Valentinovo oduševiti nakitom dok kod muškaraca odabirom sata kao posebnog dara ne možete pogriješiti. Povodom Valentinova, donosimo Vam pregled najtraženijih komada nakita iz Argentuma, koji na sniženju imaju cijenu od 70 do 270 kuna kao i muških te ženskih satova renomiranih brandova na 40% popusta. Zaigrajte igru i možda baš vi osvojite dar za sebe ili voljenu osobu! Ne zaboravite ostaviti svoje podatke kako bi Vas kontaktirali!

Podsjetimo, Argentum u svom asortimanu ima nakit većinom hrvatske proizvodnje i djela najboljih majstora zanata, pa je za svakog kupca moguće u kratkom roku izraditi nakit po želji – personaliziran imenom, inicijalima ili porukom. Najpopularniji personalizirani nakit u Argentumu su narukvice i ogrlice s imenom te pločice za graviranje koje se mogu nositi oko vrata ili na zapešću.  Ovog Valentinova darujte nakit koji će trajati zauvijek ili moderne satove! Video o Argentum sniženju možete pogledati u videu:

10 najsretnijih čitateljica nagrađujemo sa satovima i nakitom tako što će ispuniti obrazac u nastavku i odgovoriti na pitanje, a najkreativnije odgovore stručni žiri nagrađuje s dva sata i osam komada nakita za žene. Natječaj traje do 12.2., a objava dobitnika je do 14.2.

Pravila natječaja pročitajte ovdje.

Sretno svima!

Fill out my online form.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.