Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Otac monstrum: Oteo kćerkice stare tek 8 i 4 kako bi ih udao

SAD: Djeca su pronađena živa i zdrava. Djevojčice su bile kod vođe kulta koji je uhićen kao i otac djece. Majka djece dobila je skrbništvo, ali ih otac nije vratio već je nestao

Foto: Sanpete County Sheriff's Office
5 komentara

Vlasti u Utahu napravila je raciju u sekti u sklopu potrage za četvero nestale djece. Dinah (8) i njezinu sestru Hattie (4) pronašli su kod vjerskog vođe Samuela Warrena Shaffera (34) koji je suradnik njihovog oca.

Braća djevojčica William i Seth koji su stari 7 i 6 godina su također pronađeni živi i zdravi u ponedjeljak.

Foto: Facebook/Great danes "Von Unterwein" Oteta djeca

Otac djevojčica i dječaka John Coltharp (33) je uhićen prošli tjedan pod sumnjom da je oteo djecu. Otac i djeca su nestali još u rujnu, a John nije htio reći gdje su djeca niti nakon što mu je policija rekla da će ga zauzvrat pustiti iz pritvora. Potraga je završila u ponedjeljak nakon što je policija našla Shaffera.

Foto: Iron County Sheriff's Office

Samuel Warren Shaffer

Cindi Ray, sestra Johna Coltharpa je rekla policiji da se John drži fundamentalističkih mormonskih vjerovanja što uključuje i poligamiju. Poligamija i bigamija su u SAD-u zabranjene no u Utahu u kojem živi najveća mormonska zajednica poligamija se ne kažnjava u slučaju odraslih osoba koje su na to pristale. Cindi je uvjerena da je njezin brat oteo curice kako bi se udale. 

- Već nam je govorio da će se njegove kćeri udati s 12 godina odnosno kada njihovo tijelo za to bude sposobno - rekla je Cindi.  
Micha Soble (28), Johnova bivša žena, tvrdi da je John čvrsto uvjeren da će uskoro nastupiti apokalipsa.  

U papirima za razvod je navela da on ne vjeruje u suvremenu medicini i nije joj dozvolio da joj liječnici ublaže bolove tijekom poroda. Tijekom brakorazvodne parnice sudac je pak zaključio da Johnova vjerska uvjerenja nisu toliko ekstremna da bi prijetila sigurnosti djece. No na kraju sudac je skrbništvo ipak dao Soble no John joj nije vratio djecu, piše Daily Mail. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message