Obavijesti

News

Komentari 5

Otac monstrum: Oteo kćerkice stare tek 8 i 4 kako bi ih udao

Otac monstrum: Oteo kćerkice stare tek 8 i 4 kako bi ih udao
1

SAD: Djeca su pronađena živa i zdrava. Djevojčice su bile kod vođe kulta koji je uhićen kao i otac djece. Majka djece dobila je skrbništvo, ali ih otac nije vratio već je nestao

VIDEO

Vlasti u Utahu napravila je raciju u sekti u sklopu potrage za četvero nestale djece. Dinah (8) i njezinu sestru Hattie (4) pronašli su kod vjerskog vođe Samuela Warrena Shaffera (34) koji je suradnik njihovog oca.

Braća djevojčica William i Seth koji su stari 7 i 6 godina su također pronađeni živi i zdravi u ponedjeljak.

Oteta djeca

Otac djevojčica i dječaka John Coltharp (33) je uhićen prošli tjedan pod sumnjom da je oteo djecu. Otac i djeca su nestali još u rujnu, a John nije htio reći gdje su djeca niti nakon što mu je policija rekla da će ga zauzvrat pustiti iz pritvora. Potraga je završila u ponedjeljak nakon što je policija našla Shaffera.

Samuel Warren Shaffer

Cindi Ray, sestra Johna Coltharpa je rekla policiji da se John drži fundamentalističkih mormonskih vjerovanja što uključuje i poligamiju. Poligamija i bigamija su u SAD-u zabranjene no u Utahu u kojem živi najveća mormonska zajednica poligamija se ne kažnjava u slučaju odraslih osoba koje su na to pristale. Cindi je uvjerena da je njezin brat oteo curice kako bi se udale. 

- Već nam je govorio da će se njegove kćeri udati s 12 godina odnosno kada njihovo tijelo za to bude sposobno - rekla je Cindi.  
Micha Soble (28), Johnova bivša žena, tvrdi da je John čvrsto uvjeren da će uskoro nastupiti apokalipsa.  

U papirima za razvod je navela da on ne vjeruje u suvremenu medicini i nije joj dozvolio da joj liječnici ublaže bolove tijekom poroda. Tijekom brakorazvodne parnice sudac je pak zaključio da Johnova vjerska uvjerenja nisu toliko ekstremna da bi prijetila sigurnosti djece. No na kraju sudac je skrbništvo ipak dao Soble no John joj nije vratio djecu, piše Daily Mail. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca