News

Komentari 286

Otac očajan zbog siromaštva: Prijetio da će se samozapaliti

Otac očajan zbog siromaštva: Prijetio da će se samozapaliti

Sjeo je pred zgradu i po asfaltu oko sebe prolio benzin. Tražio je da ga primi netko iz Gradskog poglavarstva. Nezaposlen je i ima suprugu i dijete staro devet godina

S.K. (35) je u utorak zbog teške financijske situacije u kojoj se našla njegova obitelj pred zgradom Gradskog poglavarstva u Karlovcu prijetio samozapaljivanjem

Sjeo je pred zgradu i po asfaltu oko sebe prolio benzin. Tražio je da ga primi netko iz Poglavarstva i razgovara s njim o rješavanju njegovih problema. Muškarac je naime nezaposlen, ima ženu i sina starog devet godina. 

U policiji su rekli da su muškarca na kraju primili na razgovor u Poglavarstvu te je on odustao od toga da će se samozapaliti. 

Iz Grada će pokušati pomoći

Iz Grada Karlovca su tijekom utorka priopćili da se nakon razgovora između zamjenika gradonačelnika Dubravka Delića i očajnog muškarca došlo do zajedničkih zaključaka. 

- Zamjenik gradonačelnika predložio da će pokušati pronaći rješenje kroz mogućnost određenog vida prekvalifikacije doškolavanja, čime bi se olakšao put zapošljavanja. U ponedjeljak 25. studenog je zamjenik Delić kao predsjednik Povjerenstva za dodjelu stanova, potpisao objavu liste za dodjelu gradskih stanova obiteljima mladim obiteljima gdje se S. K. od ukupno 64 obitelji na listi nalazi na 20. mjestu - priopćeno je iz Upravnog odjela za poslove gradonačelnika.

Najčitaniji članci