Obavijesti

News

Komentari 13

Otac ubojica je pri svijesti, još ga uvijek ne puštaju iz bolnice

Otac ubojica je pri svijesti, još ga uvijek ne puštaju iz bolnice

Očekuje se da će se za njega tražiti istražni zatvor. Jedna od opcija je i da ga se smjesti u bolnicu u Vrapču ako se utvrdi da je privremeno neubrojiv, ali ipak to je u ovom trenutku manje izgledno

VIDEO

Harald Kopitz, otac koji je ubio svoje troje djece, danas neće biti otpušten iz bolnice zbog dodatnih pretraga koje mora obaviti, od liječnika iz KBC Sestre milosrdnice doznaje N1.

Pokretanje videa...

Tuga pred kućom strave: Netko je ostavio igračku kod mjesta gdje je otac ubio troje djece VIDEO

Trenutno je stabilno, pri svijesti je i komunicira s liječnicima. Nakon što ga otpuste iz bolnice bit će predan policiji zbog kriminalističke istrage. Nakon toga slijedi standardna procedura, ide na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo, nakon čega slijedi odlazak pred suca istrage.

Nema zapreke da se Haraldu sudi ovdje. Ako ga osude, može tražiti da kaznu odradi u Austriji
Nema zapreke da se Haraldu sudi ovdje. Ako ga osude, može tražiti da kaznu odradi u Austriji

Očekuje se da će se za njega tražiti istražni zatvor. Jedna od opcija je i da ga se smjesti u bolnicu u Vrapču ako se utvrdi da je privremeno neubrojiv, ali ipak to je u ovom trenutku manje izgledno.

Policija je u bolnici izdvojila nalaze krvi kako bi utvrdili je li u trenutku ubojstava bio pod utjecajem opijata, a u bolnici još nije dao iskaz policiji.

Tajni život oca koji je ubio djecu: Je li konzumirao drogu?
Tajni život oca koji je ubio djecu: Je li konzumirao drogu?

Obdukcija nad djecom je završena, ali se provode još dodatna testiranja kako bi se utvrdilo jesu li djeca umrla od gušenja ili trovanja tabletama.

Božinović: Čovjeka ništa ne može pripremiti na ovakav događaj

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović komentirao je ubojstvo u Mlinovima te psihičko stanje policajaca koji su bili na toj intervenciji.

- Mi radimo na psihološkoj pripremi budućih i sadašnjih policajaca. Uvijek postoje ekstremne situacije u kojima čovjek reagira ljudski. Mi imamo stručnjake koji reagiraju u takvim situacijama i daju im psihološku pomoć. Činjenica je da će oni nažalost pamtiti to što su vidjeli i čemu su u profesionalnom smislu prisustvovali još dugo - rekao je Božinović, prenosi N1.

Ravnatelj policije Nikola Milina rekao je kako je otac još pod liječničkim nadzorom te da još nije uhićen.

- Kad bude otpušten, policija će nastaviti kriminalističko istraživanje. Provode se vještačenja kako bi se rasvijetile sve okolnosti ovog događanja. Nemamo nekih informacija i postupanja prema počinitelju. Prikupljaju se sve potrebne obavijesti od svih osoba koje mogu dati potrebne obavijesti. On još nije uhićenik, on će biti uhićen kada ga se otpusti iz bolnice - rekao je Milina.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda