Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Otac uzgajao kanabis u dječjoj sobi: Dobio 1,5 godinu zatvora

Otac i domaćin (40) iz francuskog mjesta Amettesa blizu Pas-de-Calaisa osuđen je na godinu i pol dana zatvora jer je u dječjim sobama uzgajao kanabis, a policiju je na krivično djelo nehotično upozorila njegova kći (7)

Foto: Dreamstime
4 komentara

Djevojčica je često izostajala s nastave pa je učiteljica željela znati u čemu je problem i upitala je. Ona joj je odgovorila da ne može boraviti u svojoj sobi jer njezin otac ondje uzgaja cvijeće, piše lokalni list La Voix du Nord.

Marijuana and joint | Autor: CHROMORANGE/DPA/PIXSELL Foto: CHROMORANGE/DPA/PIXSELL

Nakon što je policija obavila pretres kuće, ustanovljeno je da se na cijeloj jednoj etaži uzgaja kanabis. Policija je pronašla i sav pribor potreban za uzgoj.

Na sudu je muškarac kazao da je prije tri godine počeo pušiti marihuanu te da se 'navukao', odnosno da dnevno popuši deset do petnaest 'džointova'.

FILE PHOTO: WikiLeaks founder Julian Assange arrives at the Westminster Magistrates Court, after he was arrested  in London OŠTRA SUTKINJA Assangeu 50 tjedana zatvora zbog kršenja uvjetnog otpusta

Prošle jeseni je trebao preurediti dječje sobe, ali ih je zbog ovisnosti odlučio pretvoriti u prostor za uzgajanje kanabisa. Pred sudom je rekao da marihuana nije namijenjena prodaji, nego da je uzgaja isključivo za vlastite potrebe.

Porota i suci su mu povjerovali pa je osuđen na 18 mjeseci zatvora - od čega se polovina vremena odnosi na uvjetnu kaznu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message