Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Otišli u posjet rodbini, a u kuću im doselili skvoteri

Velika Britanija: Obitelj Mosedale bila je u posjetu rodbini. Nakon što su se vratili u London u svoju kuću nisu mogli ući jer su se u nju uselili skvoteri

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
15 komentara

Julian i Samantha Mosedale s tri sina su se nakon Božića trebali vratiti u kuću u sjevernom Londonu. No u kuću su im se uselili skvoteri i promijenili im brave. Obitelj Mosedale je 2007. odlučila renovirati kuću vrijednu 285.000 funti (oko 2,3 milijuna kuna). Preselili su se u drugu kuću u kojoj su plaćali najam.
- Kuću smo redovito posjećivali da vidimo kako napreduju radovi. Za božićne praznike smo otišli u posjet obitelji u Essexu. Kad smo se vratili naša je kuća bila zaključana. Vidjeli smo da se netko u nju uselio. Odmah smo pozvali policiju. No policajci su nam rekli da ne mogu ništa učiniti - rekla je Samantha. Par je u međuvremenu sudskim putem tražio deložaciju. Okružni sud je u utorak presudio da se stanari moraju odseliti iz kuće obitelji Mosedale, no Julian ne vjeruje da će je oni tako lako napustiti.
- Bojimo se da ćemo mi uskoro postati beskućnici jer najam možemo plaćati najkasnije do ožujka - kaže Julian.
Kako piše Daily Mail u kuću su se uselile sestre Mihaela i Luminitsa Vaduva sa sedmero djece. One tvrde da su kuću platile i da imaju ogovor o dodjeli stanarskog prava.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message