Obavijesti

News

Otkrijte najnovije proljetne trendove za svoju obitelj‘

Otkrijte najnovije proljetne trendove za svoju obitelj‘
6

Bjelovar, Takko novo otvorenje: 14. travnja 2016. u 09:00 Takko otvara svoja vrata na Južnoj obilaznici 2a

Radno vrijeme: 09:00 do 20:00 sati i nedjeljom od 09:00 do 15:00

Na dan samog otvaranja 14. travnja kupac dobiva 20% popusta kao poklon dobrodošlice!

U poslovnici na više od 440 četvornih metara prodajnog prostora Takko nudi raznoliku modu i modne dodatke za modno osviještene žene i njene najmilije: Ležerne casual, praktične basic i ženstvene trendy odjevne kombinacije - u Takku svaka žena pronađe aktualne trendove, koji joj se sviđaju i u kojim se odjevnim kombinacijama osjeća lijepo.

Aktualna proljetna kolekcija Vas uz lagani look, prozračne siluete i svijetle boje poziva da sjajite zajedno sa suncem. Šarene bluze i haljine s trendy etničkim tiskom Vas stavljaju u sunčano retro raspoloženje, baš kao i moderne trapez hlače i stilske suknje.

Basic komadi su srce svakog ormara. To je razlog zašto su oni sastavni dio Takko ponude i uvijek dostupni u širokom rasponu boja. I to za cijelu obitelj!

Raznolike kolekcije za bebe, djecu, mlade i muškarce zaokružuju modnu priču u Takku.

U ponudi za njega, imamo sve što ona voli vidjeti na njemu:

Klasične košulje i puloveri, majice opuštenog kroja, kratke, keper i traper hlače s raznim obradama. I Vaši najmanji ne ostaju prazne ruke. Šarena dječja ponuda se sastoji od odjeće za bebe  (56 do 92), djecu (98 do 128) i mlade (134-176) koja je idealna za igru i zabavu.

Da bi novom izgledu dali savršen završan 'touch', Takko nudi veliki izbor modnih dodataka i torbi, koji aktualne odjevne kombinacije savršeno nadopunjuju. A za ispod, Takko ima raznoliku ponudu: od udobnog i funkcionalnog do romantičnog i sofisticiranog donjeg rublja.

Za ženstvene obline Takko u svojoj ponudi ima modnu liniju Maxi Blue. Odjeća je dostupna u veličinama od 42 do 54 i specijalno je krojena prema potrebi žena s oblinama.

Lijepi materijali savršenog kroja stavljaju ženstvene obline u središte pozornosti, gdje se osjećate lijepo i ugodno.

Kao internacionalan brend, Takko predstavlja modu koja se dopada suvremenoj ženi. Pored trendy orijentiranih stilova, različitih modnih tema i privlačnog ambijenta poslovnica, prije svega uvjerava prihvatljiva cijena. Takko je s približno 1.900 poslovnica u 17 zemalja jedan od vodećih maloprodajnih modnih lanaca u Njemačkoj i Europi.

Uvjerljiv omjer cijene i ponude, pouzdana kvaliteta i moderan asortiman stoje u jednakoj mjeri u prvom planu.

Aktualne kolekcije, ponude i novosti o Takku možete pronaći i na našoj internet stranici www.takko-fashion.com.

Pronađite Vama najbližu poslovnicu:

Pomoću Takko tražilice poslovnica svatko može pronaći svoju sreću. Pretraži oko 1900 poslovnica diljem Europe i brzo i jednostavno pronađi sebi najbližu.

JER SREĆA NAM BOLJE PRISTAJE!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...