Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Otvorenje novo preuređene HGSPOT poslovnice Utrine!

HGSPOT informatika, prvi IT lanac trgovina i TECH asortimana u Hrvatskoj i danas nezaobilazno mjesto za sve kupnje proizvoda iz IT sfere i potrošačke elektronike otvara vrata novouređene poslovnice Utrine 17.06.2019.

Foto: HGspot

HGSPOT Utrine su kultno mjesto koje već godinama predstavlja tehnološke novitete bez zaostataka u odnosu na svjetske trendove.  
Ne propustite veliko otvorenje novo preuređene HGSPOT poslovnice Utrine koja postaje najmodernije mjesto u Hrvatskoj gdje živi tehnologija. U novom okruženju kupce očekuje više od 14,000 proizvoda na više od 500 četvornih metara najmodernije uređenog Hi-Tech prostora.

Za sve kupce HGSPOT je pripremio iznenađenje – posebnu akciju na MOST-WANTED proizvode  koja traje od 17.06.2019. do 21.06.2019., a u suradnji s Purom, kupci se mogu prijaviti na nagradni natječaj u kojem će sretni dobitnici osvojiti Kawasaki električne romobile i pritom iskoristiti nevjerojatne popuste na ''most-wanted'' proizvode koje svi žele.  

Prije nego li se odluče na kupnju, kupci će moći iskoristiti različite dodatne pogodnosti kao što su savjeti specijaliziranog osoblja, kutka u kojem će kupci moći isprobati različite proizvode i još mnogo drugih posebnosti koje novu HGSPOT poslovnicu Utrine čine jedinstvenom u Hrvatskoj. 

Osim toga, novo moderno okruženje za kupce znači isto i za njihove kućne ljubimce, pa tako poslovnica, kao i do sad ostaje PET FRIENDLY mjesto gdje su vlasnici i njihovi četveronožni kućni ljubimci u svakom trenutku dobrodošli. 

Otvaranje novo preuređene HGSPOT poslovnice Utrine je 17.06.2019. , a radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 08:00 do 20:00 sati. 

Tema: Promo sadržaj

Message