Obavijesti

Promo sadržaj

Ovaj pametni telefon oduševit će vas cijenom i kvalitetom, a fotografije su mu genijalne

Ovaj pametni telefon oduševit će vas cijenom i kvalitetom, a fotografije su mu genijalne

Izbor budućeg mobitela danas je jedan od najtežih s obzirom na veliku ponudu na tržištu. Znamo koji je to pametni telefon idealan spoj svega - veličine ekrana, procesora, kamere, dizajna, operativnog sustava...

Vrijeme je godišnjih odmora, a osim dobrog društva, najvažnije što vam treba je dobar mobitel. Svi živimo u vremenu u kojem nam je sve što nam treba u pametnom telefonu. Posao, to-do liste, uspomene… S njim smo cijeli dan, uz njega liježemo i budimo se. Ako nešto ne znamo, pitamo svoj mobitel da nam potraži informaciju. O fotografijama da ne govorimo! Kvalitetna kamera je odlična jer pomoću nje stvaramo svoje uspomene. 

A kako smo samo sretni kad nam baterija dugo traje. No danas je izbor budućeg mobitela jedan od najtežih s obzirom na nevjerojatno veliku ponudu na tržištu. Veličina ekrana, procesor, kamera, dizajn, proizvođač, operativni sustav, samo su neke od karakteristika s kojima se susretne obični korisnik prilikom kupnje.


Prema podacima IDC korporacije, Alcatelova serija 1 najprodavaniji je ulazni 4G pametni telefon u posljednje dvije godine na europskom tržištu. Razloga za ovaj uspjeh ima više, a izdvaja se vrlo pristupačna cijena u kombinaciji s praktičnošću 4G konekcije, velikim ekranom i snažnom baterijom. Telefon s prednje strane ima 6,22’’ ekran, koji dolazi s poprilično tankim rubovima. Kvalitetna izrada i ergonomsko razmišljanje pri izradi ovog modela dodatni su plus. S vrha ekrana u obliku popularne kapljice spušta se selfie kamera. 


Popularni 1S narastao je s dotadašnjih 5,5 inča, a rezolucija je HD+ uz omjer stranica 19:9. Sa stražnje se strane uz sustav od tri kamere i LED bljeskalicu nalazi pouzdani čitač otiska prsta.
Glavna stvar je svakako stražnja kamera u kombinaciji 13 + 5 +2 megapiksela, a njezinim radom upravlja umjetna inteligencija. Uz pomoć umjetne inteligencije (AI) softver prepoznaje 22 različite scene koje se automatski optimiziraju kako bi se dobile fotografije visoke kvalitete. 


Model 1S 2019 ima dvostruku kameru u kombinaciji 13 + 2 megapiksela. Uz glavnu kameru tu je 2 MP makro leća, koja će snimiti kadrove iz velike blizine. Kamera ima i opciju snimanja portreta s bokeh efektom, pri čemu joj pomaže 5 MP ultraširoka kamera. Selfie prednja kamera ima 5 megapiksela i LED bljeskalicu. Tipka za paljenje i gašenje je s desne strane, kao i onu za glasnoću, a s lijeve strane je tipka koja poziva Google Asistenta. Za vrlo dobre performanse pobrinut će se osmojezgreni Mediatekov procesor kojemu u pomoć stiže 3 GB radne memorije i 32 GB internog prostora. Ako se zadubite u streamanje serija i filmova, ne trebate se brinuti da ćete brzo ostati bez baterije.

Pokretanje videa...

Alcatel 1S 01:16

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.