Obavijesti

Promo sadržaj

Ove zime pobjegnite od hladnog vremena u toplije krajeve

Ove zime pobjegnite od hladnog vremena u toplije krajeve
10

Svim putnicima koji ove zime žele svoju hladnu klimu zamijeniti toplijim krajevima, Booking.com predstavio je pet destinacija savršenih za odmor od zimskog sivila

Svim putnicima koji ove zime žele svoju hladnu klimu zamijeniti toplijim krajevima, Booking.com vodeća svjetska tvrtka za povezivanje putnika s najširim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, zavirila je u više od 1,5 milijuna objekata u više od 154.000 odredišta diljem svijeta i predstavila pet destinacija savršenih za odmor od zimskog sivila. Resorti su odličan oblik smještaja za putnike svih godina koji traže opuštajuće iskustvo odmora, a čak 26% putnika iz Hrvatske izjavilo je da planiraju odsjesti u all-inclusive resort utočištu u 2020. godini. 

 

Kanarsko otočje, Španjolska
Kanarsko otočje ima sve; prekrasne plaže, zadivljujuću vulkanom oblikovanu prirodu, šarmantne gradove, odličan noćni život i vinograde koji savršeno uspijevaju zbog neprestanog sunčanog vremena. Ova destinacija savršena je za putnike  koji traže zimsko sunce jer tamo temperatura tijekom prosinca iznosi oko 20 stupnjeva Celzijusovih s veoma malo kišnih dana. Iako sunca ima tijekom cijele godine, putnike će ugodno iznenaditi činjenica da su plaže prazne van sezone.

Gdje odsjesti:  Barceló Santiago 

Marakeš, Maroko
Iskusite čaroliju Maroka i izbjegnite ljetne vrućine tako što ćete otputovati u Marakeš tijekom zime. Putnici mogu uživati u ugodnih 23 stupnjeva Celizijusa sa samo tri dana padalina koje se očekuju tijekom prosinca. Zamijenite hladnu klimu toplom i uživajte u fantastičnim vidicima, zvukovima, mirisima i okusima na tržnici Jemaa el-Fna trga.

Gdje odsjesti: Residence Dar Lamia Marrakech 

Riviera Maya, Meksiko
Odlučite se za pustolovinu u magičnoj Riviera Maya i doživite staru majansku kulturu, rashladite se u kristalnim vodama bazena slatke vode (cenotes), uživajte u bohemskom Tulumu ili se zaputite u Cancun u noćni život. Riviera Maya savršena je za putnike koji traže zimsko sunce jer je predviđena temperatura u prosincu oko 28 stupnjeva Celzijusa. Bijele pješčane plaže s palmama prožete su luksuznim resortima s pet zvjezdica za božanstven odmor.  

Gdje odsjesti: TRS Yucatan Hotel 

Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati
Dubai je idealna destinacija za putnike koji žele zamijeniti hladno vrijeme za beskrajno sunce s prosječnom temperaturom od 30 stupnjeva tijekom prosinca i minimalno padalina. Kakav god put da planirate, sve možete pronaći u Dubaiju – živopisan noćni život, tradiciju, skijanje u pustinji, tematske parkove svjetske klase i grad prepun najvećih fontana i futurističkih nebodera pored zlatnih pješčanih plaža.

Gdje odsjesti: W Dubai - The Palm

Koh Samui, Tajland
Prekrasan otok Koh Samui savršena je destinacija za putnike koji su u lovu na zimsko sunce s temperaturom koja se u prosincu kreće oko 27 stupnjeva Celzijusovih. Koh Samui je dom nacionalnog parka Ang Thong Marine, vodopada Na Muang i Fisherman’s Villagea gdje putnici mogu proučiti tržnicu na otvorenome i kupiti lokalnu hranu i suvenire. Uživajte u toplom suncu dok se opuštate na biserno bijelim plažama ili dok plovite na smaragdno zelenim vodama na tradicionalnom tajlandskom čamcu. Pogledajte ikonski zlatni kip Bude u Wat Phra Yai, a ako tražite odličan noćni život posjetite popularan  Chaweng Beach.

Gdje odsjesti:  Melati Beach Resort & Spa 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!