Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
363 komentara

Ovih 11 ljudi bi na Pantovčak: Glasujte u našoj velikoj anketi!

VELIKA ANKETA Povjerenstvo je službene kandidate objavilo danas iza podneva, a u trku za Pantovčak krenulo je 11 kandidata. Izbori se održavaju 22.12., a dotad glasujte kod nas

Foto: PIXSELL/24sata
363 komentara

Službena predsjednička kampanja počela je danas, izbori se održavaju 22. prosinca, a u utrku za Pantovčak krenulo je 11 kandidata. To su redom: aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, bivši SDP-ov premijer Zoran Milanović, pjevač i poduzetnik Miroslav Škoro, pravnik Mislav Kolakušić, redatelj Dario Juričan, ekonomist Dejan Kovač, aktivistica Katarina Peović, odvjetnica Dalija Orešković, saborski zastupnik Ivan Pernar, političari Anto Đapić te Nedjeljko Babić.

Povjerenstvo je službene kandidate objavilo danas iza podneva, nakon što je provjerilo pravovaljanost svih 12 zaprimljenih kandidatura, te utvrdilo da jedna od njih, kandidatura nezavisnog Slobodana Midžića, nije potpuna. Ta je kandidatura od potrebnih 10 tisuća, imala samo jedan potpis, nepotpuna je i odbija se, rekao je na sjednici DIP-a njegov predsjednik Đuro Sessa.

DIP je utvrdio listu predsjedničkih kandidata, a kad ju objavi na svojim mrežnim stranicama i službeno će krenuti izborna promidžba koja će trajati do ponoći 20. prosinca. Svoje programe do tada će i službeno moći predstavljati svi predsjednički kandidati. Po brojnosti kandidatura, ovogodišnji su predsjednički izbori u 'zlatnoj sredini'. Najviše ih je, 13, bilo 2004. godine, a najmanje, samo četiri, prije pet godina.

Glasujte u našoj anketi!

 

Tema: Predsjednički izbori

Možda vas zanima i ovo:
Message