Obavijesti

News

Komentari 21

Čačić: Nitko nije ni mislio da je Barišić organizirao hobotnicu

Čačić: Nitko nije ni mislio da je Barišić organizirao hobotnicu
8

Ukidanje imuniteta Ivi Sanaderu glavni državni odvjetnik Mladen Bajić nije htio komentirati podnošenje prijave. Milanović kaže da od 2007. upozoravaju na to

VIDEO

Samo je pitanje vremena kad će se obistiniti izjava Jadranke Kosor 'Kud Ivo, tud i ja', rekao je SDP-ovac Igor Dragovan za Jutarnji list.

Jovanović: Jako dobra vijest

- Na Međunarodni dan borbe protiv korupcije, državni odvjetnik je uputio lijepu čestitku svim građanima. To je dokaz da uskočka vertikala funkcionira, rekao je Željko Jovanović (SDP). 

- Nadam se da će se sada i dokazati da je vrh HDZ-a kriminalna organizacija koja je proizvela hobotnicu koja je pojela stotine tisuća radnih mjesta i milijarde kuna, što znači manje plaće i mirovine - rekao je.

Milanović: U vrhu HDZ-a su znali što se događa

Čelnik SDP-a Zoran Milanović rekao je da njegova stranka već godinama očekuje da državna tijela počnu raditi svoj posao.

- Sada je valjda svima jasno kako su financirana neka osobna bogatstva, kako je financirana barem jedna kamapanja. Ničijoj nevolji se ne radujemo. Pravda mora biti služena i poslužena, mora se provoditi. Za one koji su to propuštali učiniti zadnjih godina, što namjerno što iz oportunizma, trebali bi biti barem moralno odgovorni - izjavio je. Ne očekuje da će ovo izazvati prijevremene izbore.

Čačić: Mi smo jedinstveni

Za Radimira Čačića (HNS) ovo je očekivan, predviljiv i neizbježan razvoj događaja.

- Nije iznenađujuće jer nitko pri zdravoj pameti nije pomišljao da je gospodin Barišić organizirao mafijašku hobotnicu i pretvorio Hrvatsku u državu mafije. Nije problem u korupciji, svaka vlast ima korupciju i buduće će vlasti biti korumpirane, uvijek postoji korupcija u vlasti, a ti pojedinci će biti uhvaćeni. Ali kad je vlast od vrha do dna koruptivni sustav, to je problem i po tome smo jedinstveni - izajavio je.

Kosor: Ne smije biti nedodirljivih

Darinko Kosor (HSLS) također je komentirao zahtjev DORH-a.

- U Hrvatskoj ne smije biti nedodirljivih. Nažalost do sada možemo vidjeti da su dodirljivi samo oni koji više nisu na vlasti - izjavio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C