Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Beba iz masakra na Kajzerici je dobro, prebacili su je u dom'

Dječačić od 2,5 mjeseca koji je preživio masakr trenutno je u Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj. Ravnateljica Doma, Jasna Ćurković Kelava nam je potvrdila da je beba dobro...

Foto: PIXSELL/screenshot
24 komentara

Igor Nađ ubio je bivšu partnericu, njenu sestru, njenog sina i njihove roditelje. Masakr je preživjela jedino beba koju ubojica ima s žrtvom.

Dječačić od 2,5 mjeseca koji je preživio masakr trenutno je u Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj. Ravnateljica Doma, Jasna Ćurković Kelava nam je potvrdila da je beba dobrog fizičkog stanja te da je uhranjena. Trenutno je u grupi s najmlađim bebama. Sljedeći korak je odluka Centra za socijalnu skrb nadležnog za adresu prebivališta majke o tome što će biti dalje s dječakom. 

VIDEO: ZLOČIN NA KAJZERICI Ekskluzivno: Ovo je kuća užasa u kojoj je pobio šestero ljudi...

Policija je na izvanrednoj presici objavila da je ubojica s Kajzerice rodom iz Vukovara. Imao je 36 godina i vozio je taksi. Sa žrtvom je imao bebu.

- Od 2017. je imao mjesto prebivališta isto gdje i žrtva, u Cimermanovoj. Preživjelo dijete je od jedne od žrtava i počinitelja. Možemo potvrditi da se bavio taksi prijevozom. Rođen je u Vukovaru 1983.- kaže načelnik.  Među ubijenima su sestre. Jedna od njih je za osam dana trebala proslaviti 35. rođendan. Ubijeni desetogodišnjak sin je jedne od sestara.

Za ubojicom se odvila prava filmska potjera. U noći s četvrtka na petak u kojoj je policija lovila šesterostrukog ubojicu Igora Nađa. Napravili su plan, blokirali brojne punktove oko Zagreba i predvidjeli gdje bi ubojica sve mogao pobjeći.

ŠESTEROSTRUKI UBOJICA S KAJZERICE Nije imao kamo, policija je sve zatvorila: Na kraju se - ubio...
Možda vas zanima i ovo:
Message