News

Komentari 243

Ovo je 'vila' na Hvaru koju su turisti unajmili za 6420 eura

Ovo je 'vila' na Hvaru koju su turisti unajmili za 6420 eura

Vila za koju su francuski turisti mislili da je na Hvaru postoji, ali nije na Hvaru. Pronašli smo je na Braču. Netko je uzeo fotografije originalne vile, zalijepio ih je na booking.hr i stavio hvarsku adresu

Evo, došli smo pred vilu 18. kolovoza i ispalo je da je sve prevara. Nemamo gdje prenoćiti. Zvali smo i agenta, rekao nam je da nije njegov problem što ćemo sad spavati vani, napisala je turistkinja Julie na Twitteru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tvrdi da ju je, zajedno s grupom prijatelja s kojima ja za 6420 eura unajmila vilu na Hvaru, netko prevario. Kad su stigli na odredište na kojem je trebala biti vila za njih 10, dočekao ih je šljunčani put, nekoliko kamiona i bagera. 

Ali od vile ni 'v'.

'Rekli su nam da nismo prvi koje su ovako prevarili'

- Nitko nam nije htio pomoći. Od susjeda u blizini gradilišta saznali smo da je bilo više ovakvih slučajeva. Zvali smo službu za korisnike, ponudili su nam povrat novca u roku od 10 dana ili rezervaciju drugog smještaja, ali o našem trošku - napisala je Julie.

Dodala je i kako je petosatni razgovor sa službom za korisnike te da je neprihvatljivo da zaposlenik agencije kaže da nije njegov problem što će sad oni svi spavati vani.

Našli smo pravu vilu

Vila za koju su francuski turisti mislili da je na Hvaru postoji, ali nije na Hvaru niti se zove Felipa Vila. Pronašli smo je na Braču. Netko je uzeo fotografije originalne vile, zalijepio ih je na booking.hr i stavio hvarsku adresu gdje je turiste odvela navigacija.

Kad su stigli, umjesto luksuznog zdanja s bazenom i pogledom na more koje su platili gotovo 50.000 kuna, dočekalo ih je ovo:

Najčitaniji članci