Obavijesti

News

Komentari 115

Ovo su lakše ozljede?! Ovako izgleda razbijeno Ejupijevo lice

Ovo su lakše ozljede?! Ovako izgleda razbijeno Ejupijevo lice
1

Naš igrač Muzafer Ejupi nalazi se na kućnoj njezi, u svom domu u Koprivnici te se oporavlja od teškog fizičkog napada i pretrpljenih 'lakših fizičkih ozljeda' koje je doživio prije dva dana, objavio je Slaven Belupo

Muzafer Ejupi (31) prvo je priveden, a zatim i pušten nakon što je sudjelovao u tučnjavi koja se dogodila u srijedu u večernjim satima u Koprivnici.

Pokretanje videa ...

00:12

Uz nogometaša Slaven Belupa u sukobu je sudjelovalo još dvoje ljudi, Ejupijev prijatelj i šogor (32) s kojim je završio u policijskoj postaji te muškarac (53) koji je završio u bolnici.

Policija je u službenom izvješću navela da je potonji zadobio teške tjelesne ozljede, a dva mlađa muškarca lakše.

Policija potvrdila: Ejupi je prvi napadnut metalnom šipkom
Policija potvrdila: Ejupi je prvi napadnut metalnom šipkom

- Nakon verbalnog sukoba 53-godišnjak s koprivničkog područja metalnom šipkom udario je u predjelu glave 31-godišnjeg državljanina Sjeverne Makedonije, a potom zadao nekoliko udaraca šipkom po tijelu osumnjičenom 32-godišnjaku. Postupajući u nužnoj obrani, osumnjičeni 32-godišnjak uzeo je metalnu šipku od 53-godišnjaka te mu zadao udarce po glavi i tijelu. U fizičkom sukobu teške tjelesne ozljede zadobio je 53-godišnjak, dok su ostala dvojica lakše ozlijeđena. Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica provodili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjaku i 31-godišnjem državljaninu Sjeverne Makedonije na okolnosti fizičkog sukoba u Koprivnici - piše na službenim stranicama PU Koprivničko-križevačke.

'Šipkom udario Ejupija, igrač Slavena pao je u nesvijest...'
'Šipkom udario Ejupija, igrač Slavena pao je u nesvijest...'

A kako to izgledaju 'lakše' ozljede, pokazao je Slaven Belupo objavivši fotografije svog igrača.

- Naš igrač Muzafer Ejupi nalazi se na kućnoj njezi, u svom domu u Koprivnici te se oporavlja od teškog fizičkog napada i pretrpljenih 'lakših fizičkih ozljeda' koje je doživio prije dva dana. O kakvim 'lakšim' ozljedama se radi, možemo vidjeti na priloženim fotografijama. Muzi želimo brz oporavak sa što manje posljedica i što brži povratak u našu svlačionicu i na 'zelene travnjake' kako bismo zajedno ostvarivali što bolje rezultate - naveo je koprivnički klub.

Naš igrač Muzafer Muzo Ejupi nalazi se na kućnoj njezi, u svom domu u Koprivnici te se oporavlja od teškog fizičkog...

Objavljuje NK Slaven BelupoPetak, 27. rujna 2019.