Obavijesti

Promo sadržaj

Ovog vikenda Adria Summer Festival u Medulinu!

Ovog vikenda Adria Summer Festival u Medulinu!
5

HELL energy drink je službeno energetsko piće drugog po redu "Adria Summer" dvodnevnog festivala

Drugu godinu zaredom na predivnoj lokaciji pored starog “malina” na medulinskoj rivi, održava će se dvodnevni glazbeni spektakl “Adria Summer Festival”. U mnoštvu ljetnih festivala na jadranskoj obali, ovaj se svakako izdvaja popularnim cijenama ulaznica, kao i specifičnom žanrovskom podjelom na "elektronski" petak i pop-rock subotu. Posljednji vikend srpnja 2017. u dva potpuno različita glazbena dana donosi ponešto za gotovo svakoga. 

Prvi dan, petak 28. srpnja, obojan je u zvukove elektronike, a u Medulin dolazi jedna od trenutno najvećih svjetskih DJ zvijezda - FEDDE LEGRAND iz globalno poznatog londovskog kolektiva Ministry of Sound! Prije nastupa majstora housea, za DJ pultom izmjenjivat će se međunarodna imena VANILLAZ, LOVRA i DEJAN VALLENTINO, pojačani domaćim DJ-ima ADDO & POCO LOCO i DENIS GOLDIN.

Ljubitelji domaće pop i rock glazbe svakako će doći na svoje drugog dana festivala. Jedini ovoljetni nastup u Istri održat će vjerojatno najveći pop pjevač bivše države, legendarni ZDRAVKO ČOLIĆ, koji će uz brojne hitove iz bogate karijere predstaviti i pjesme sa svog novog albuma, najavljenog za izlazak tijekom 2017. godine. Popularni “Čola” u Medulin dolazi s velikim orkestrom od preko 30 glazbenika i jamči gotovo četiri sata vrhunske zabave!


Uz njega, na pozornicu Adria Summer Festivala popest će se ZABRANJENO PUŠENJE, institucija sarajevske rock škole i uvijek rado viđeni glazbeni gosti u Istri, a za zadržavanje dobre atmosfere pobrinut će se “najpopularniji istarski DJ” Nikola Z Kukurini.
Kupci festivalskih ulaznica moći će uživati u mnogim dnevnim zabavnim, sportskim i gastro događanjima, od kojih izdvajamo Hook&Cook Street Food show, jubilarni turnir u piciginu te prezentaciju “craft” piva.

Službeno energetsko piće i jedan od pokrovitelja festivala je novi sjajni "energy drink" brand HELL, koji se relativno nedavno pojavio na hrvatskom tržištu i u kratko je vrijeme postao iznimno popularan i sjajno prihvaćen.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura