Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
83 komentara

Oženio se Vulin: Vjenčali bi se i ranije da stalno nisu bili izbori

Predsjednik Županijske skupštine Osječko-baranjske županije Dragan Vulin i supruga Danijela su umjesto svadbene torte sami napravili "tortu" od 10 vrsta sira. Ona je uz dizajenra kreirala i svoju vjenčanicu

Foto: Privatni album
83 komentara

Zaručeni smo od kolovoza 2014. i dugo planiramo vjenčanje. Ali prvo su 2015. bili parlamentarni izbori, pa sljedeće godine izvanredni parlamentarni izbori, a lani lokalni. Zato smo se vjenčali ove godine bez izbora kada smo sve na miru organizirali, kaže Dragan Vulin, bivši šef HDSSB-a, a danas nezavisni predsjednik Skupštine Osječko - baranjske županije.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Svadba je bila u petak u Osijeku, a među 400 uzvanika su bili i osječki gradonačelnik Ivica Vrkić i HDZ-ov župan Ivan Anušić. Vulinu je posebno drago što je došao i hrvatski gimnastičarski reprezentativac Robert Seligman s kojim se rodio isti dan 1986. godine i veže ih dugogodišnje prijateljstvo.

Dragan i Danijela su se upoznali u širem društvu prije četiri i pol godine i odmah su "kliknuli" i ušli u vezu. Za razliku od njega, Danijela nema veze s politikom. Ta 35-godišnja ekonomistica radi kao osobna bankarica.

- Već živimo zajedno duže vrijeme i kako smo znali da ćemo se vjenčati, zajedno smo digli i kredit za adaptaciju stana - kaže Vulin.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Na svadbi im je svirao đakovački bend Dyaco koji je prvi u Hrvatskoj zasvirao na tamburama koje su spojili na struju i pojačala. Glazba je bila šarolika, "za svakog ponešto", a plesalo se do pet ujutro. Na meniju su bili janjetina, teletina ispod peke, pureći medaljoni i bečki odrezak od piletine.

Inženjer Vulin i supruga su se složili da će sami napraviti svadbenu tortu. Ali su potpuno iznenadili goste. Umjesto slatke torte, Vulin je napravio stalak, na njega su složili  čak deset  kilograma deset vrsta  sira i poslužili ga u drugim slijedu jela.

- Bilo je raznih vrsta kolača, a kako oboje obožavamo sir, odlučili smo tako iznenaditi goste. Izvrsno je prihvaćeno - kaže nam.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Dodatni osobni pečat je dala i supruga koja je uz pomoć dizajnera kreirala svoju vjenčanicu. Par planira i prinove u obitelji, ali Vulin kaže da su nisu davali nikakve rokove nego će prvo malo uživati u bračnoj luci.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message