Obavijesti

News

Komentari 72

Pajserom prebio susjedu zbog spora oko pristupnog puta

Pajserom prebio susjedu zbog spora oko pristupnog puta
4

Sve zbog pristupnog puta? Mještani Medulina su zgroženi. Razlog napada su narušeni susjedski odnosi. Muškarca policija tereti za pokušaj ubojstva susjede

VIDEO

Jednomjesečni istražni zatvor odredio je sudac Županijskog suda u Puli muškarcu (53) koji je u petak oko 15 sati u Medulinu metalnom šipkom napao i teško ozlijedio svoju 62-godišnju susjedu. Kako su izvijestili iz policije, kriminalističkim istraživanjem utvrdili su da je muškarac počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju. On je ženu napao u Ulici Katikulić. zbog narušenih susjedskih odnosa. Zadao joj je više udaraca. Ženu su prevezli u Opću bolnicu pula gdje su je zbog teških tjelesnih ozljeda zadržali na liječenju.

Užas u Medulinu: Pokušao ubiti susjedu, izudarao je šipkom
Užas u Medulinu: Pokušao ubiti susjedu, izudarao je šipkom

Napad u Medulinu zgrozio je sve mještane. Upravo taj incident bio je glavna tema proteklog vikenda koja se prepričavala po kafićima, ulici, trgovinama... Svi se pitaju zbog čega je napao svoju susjedu te koji bi povod morao biti za takvo nešto. Kako doznajemo od susjeda zavađenih obitelji, njihove trzavice navodno traju godinama i to navodno zbog spora oko pristupnog puta. Dodaju i da je bilo samo pitanje vremena kada će doći do nečeg ovakvog i kada bi od verbalnog natezanja moglo doći i do fizičkog napada.

Pula: Priveden muškarac koji je metalnom šipkom napao susjedu i teško ju ozlijedio

Obitelj ozlijeđene žene kod kuće nismo zatekli. Mještani kažu da im nekretnina služi samo kao vikendica te da oni žive u Zagrebu. Kod kuće smo zatekli suprugu 53-godišnjeg muškarca koji je napao svoju susjedu. Ona tvrdi da je sve započelo davne 1988. godine kada su oni i susjed kupili parcelu za gradnju kuća. No da bi pristupili istima zajedno su kupili i prilazni put. Od tada se oko njega spore, a zbog njega su nastali i problemi. Tvrdi kako je susjed na pristupnom putu izgradio nadstrešnicu, a oni su tražili da ju sruši što je on odbio napraviti. Dodaje i kako su zbog svih sporova nekoliko puta i zvali policiju, a koja je rekla da spor moraju sami riješiti između sebe.

Kuću je, kaže, nakon smrti susjeda naslijedila njegova kćer koju je muškarac i napao, ali spor oko prilaznog puta je i dalje ostao.
Od policije u ovom slučaju nismo dobili više informacija. Tek neslužbeno doznajemo kako je muškarac ženu udarao pajserom. Ona se trenutno od teških tjelesnih ozljeda oporavlja u pulskoj bolnici.

Pula: Priveden muškarac koji je metalnom šipkom napao susjedu i teško ju ozlijedio

Županijsko državno odvjetništvo u Puli je nakon obavljenog prvog ispitivanja muškarca (53) donijelo rješenje o provođenju istrage zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela pokušaja ubojstva. Kako je navedeno, osnovano se sumnja da je okrivljenik 21. veljače, tijekom jutra prijetio 35-godišnjaku da će ubiti njega, njegovog 64-godišnjeg oca i njegovu 63-godišnju majku. Isti je muškarac zatim istoga danaa u popodnevnim satima, u nakani da 63-gošnjakinju liši života, udarao ju je metalnom šipkom po glavi i tijelu sve dok ga nisu spriječili njen sin i suprug, te okrivljenikov sin.

Oštećenica je zadobila teške i po život opasne ozljede, a do smrtnog ishoda nije došlo zbog intervencije spomenutih osoba i pravovremenog pružanja liječničke pomoći. Sudac istrage Županijskog suda u Puli je stoga, na prijedlog ovog državnog odvjetništva, odredio okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.