Obavijesti

News

Komentari 43

Pali na granici: Carinici u krovu hladnjače otkrili 280 kg 'trave'

Pali na granici: Carinici u krovu hladnjače otkrili 280 kg 'trave'
6

TOVARNIK: Carinici i policajci su utvrdili da se u krovu prikolice-hladnjače nalaze preinake koje su pokazale da se prostoru krova nalaze paketi s marihuanom. Hladnjaču je vozio Srbin (25)

VIDEO

Nakon što je policija prije nekoliko dana na parkiralištu u Ulici Klin u Zagrebu u hladnjači beogradskih registracija našla više od 90 kilograma marihuane, vukovarsko-srijemska policija je u četvrtak s djelatnicima carine na graničnom prijelazu Tovarnik pronašla još oko 280 kilograma marihuane u kamionu.

Pokretanje videa...

01:02

U četvrtak oko 1.50 sati na Tovarnik je stiglo teretno vozilo srpskih registracija koji je vozio Srbin (25).

Carinici i policajci su utvrdili da se u krovu prikolice-hladnjače nalaze preinake koje su pokazale da se prostoru krova nalaze paketi s marihuanom.

Po nalogu Županijskog suda u Vukovaru obavili su pretragu. U krovu hladnjače pronašli su je 364 paketa s oko 280 kg droge.  

Vozača su uz kaznenu prijavu predali državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinitelj kaznenog djela 'Počinjenje kaznenog djela u sastavu zločinačkog udruživanja' u svezi kaznenog djela 'Neovlaštena proizvodnja i promet drogama'.

Policija ove dilere ne povezuje s grupom njihovih sunarodnjaka koja je tjedan ranije na isti način u Zagrebu 'pala' s 90 kilograma iste droge, doznaje se u policiji.

- Iako su te dvije velike pošiljke marihuane prokrijumčarene na isti način u krovu hladnjače te se u oba slučaja radi o srbijanskim državljanima i istoj vrsti droge druga vezu među tim zapljenama ne može se pronaći - kazala je Hini glasnogovornica MUP-a Marina Mandić.

Policija u hladnjači iz Beograda našla više od 90 kila 'trave'
Policija u hladnjači iz Beograda našla više od 90 kila 'trave'

- Nakon uspješne zapljene 90 kilograma marihuane prije sedam dana u Zagrebu, jučer je na Tovarniku, također sakriveno u hladnjači, zaplijenjeno još 280 kilograma marihuane. U nepunih mjesec dana u 15-tak slučajeva diljem zemlje, zahvaljujući odličnoj suradnji policije i carine, zaplijenjeno je oko tone i 100 kilograma marihuane, dodala je Mandić.

Podsjetimo, tjedan ranije uhićena su dvojica državljana Crne Gore i jedan srbijanski državljanin koji su u kamionu beogradskih registracija u Zagreb doveli 90 kilograma marihuane. 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.