Obavijesti

Promo sadržaj

Pametno iskoristite slobodne dane, bez korištenja godišnjeg

Pametno iskoristite slobodne dane, bez korištenja godišnjeg
2

Jedva ste dočekali vikend i samo što ste se okrenuli, već je ponedjeljak i novi radni tjedan! Zašto vam se iz vikenda u vikend događa isto? Vikend proleti, a Vi imate osjećaj kao da se uopće niste odmorili

Dugotrajno izležavanje ispred televizora, nezdrava hrana i još malo sjedenja, opet su učinili da se početkom tjedna osjećate tromo i umorno. Vrijeme je da preuzmete stvar u svoje ruke! Počnite „živjeti“ vikendom i svaki slobodan trenutak u svom životu učinite trenutkom za pamćenje!

Izbjegavajte provoditi cijele vikende spavajući. Probudite se malo ranije nego kada se budite tijekom radnih dana i iskoristite pametno vrijeme koje je pred vama. Isključite se od posla i svih obveza, nikada posao ne nosite kući. Sve obveze riješite tijekom tjedna tako da u vikend možete ući u potpunosti neopterećeni. Jedino tako ćete u ponedjeljak biti odmorni i spremni za nove radne zadatke. 

Vikend detaljno isplanirajte, od jutra do mraka! Odlična ideja su jednodnevni ili dvodnevni izleti za koje vam ne treba puno vremena ni novca. Ako imate svoj automobil, još bolje. Uputite se u Gorski Kotar, predivnu Slavoniju ili popijte kavu na moru. Također, možete istražiti najpoznatije turističke destinacije u susjedstvu ili okolici. Dobar izbor su Italija, Slovenija, Austrija, Mađarska, Srbija te Bosna i Hercegovina, zemlje koje su nam toliko blizu da ih često ne shvaćamo kao turističku destinaciju. 

Otputujte za vikend i napunite baterije. Putovanja su najbolji odmor za dušu. Upoznat ćete nove krajeve, običaje i ljude i činit će vam se kao da vikend traje puno duže nego što to uistinu jest.  A što je najbolje, nećete iskoristiti ni jedan dan godišnjeg odmora. 

Kombinirajte jednodnevne i dvodnevne izlete s ostalim aktivnostima. Počastite se ručkom nakon aktivnog planinarenja, pripremite rođendan za pamćenje, opustite se u wellnessu, pročitajte dobru knjigu ili pogledajte najnoviju kazališnu predstavu ili film. Živite svoje slobodne trenutke, nemojte dopustiti da Vam dani bespovratno lete, a Vi za to vrijeme životarite i živite neispunjenim životom. 

Da biste uživali u vikendima punim plućima, pomoći će Vam Ferratum banka. Ako ste pod stresom, imate milijun briga i nemate novca kojim biste si mogli priuštiti vikend koji želite, uzmite jedan od brzinskih kredita i bez puno kompliciranja krenite hrabro u susret svojim snovima. 

Prijava za Ferratum kredit je jednostavna i traje svega nekoliko minuta. U online obrazac na Ferratumbank.hr odaberite između zajma i online pozajmice, odaberite iznos kredita i rok otplate te upišite svoje osobne podatke (ime i prezime, adresu, kontakt broj i broj računa). 

Slijedi proces osobne identifikacije i procjene kreditne sposobnosti, uvelike ubrzan automatiziranim sustavima Jumio i Instantor, jer putem njih možete i priložiti fotografiju kartice tekućeg računa i osobne iskaznice te tako ne morate gubiti vrijeme na odlazak u banku. 

Nakon toga, na Vaš mail stići ugovor o kreditu kojeg potpisanog i uz jamstvo za kredit trebate dostaviti u banku. Ovo je ujedno i posljednji korak, a novac na Vašem računu može biti već istog dana!

Isplanirajte svaki vikend potpuno drukčije, neka vam on prije svega bude opušten, ali i zanimljiv. Samo tako uspjet ćete se uistinu odmoriti i ući u novi radni tjedan veseliji i opušteniji. A tijekom tjedna ćete ponovno imati razloga za sreću - čekat ćete s nestrpljenjem novi, događajima ispunjeni vikend!


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura