Obavijesti

News

Komentari 201

Pas napao ženu u podzemnoj: Sama je kriva, udarila ga prva?

Pas napao ženu u podzemnoj: Sama je kriva, udarila ga prva?

SAD: Vlasnik pit bulla je navodno pustio psa da se popne na sjedalo u vlaku podzemne. Jedna se žena tome usprotivila i gurnula psa, koji ju je onda ugrizao za nogu

VIDEO


U prepunom vlaku podzemne željeznice u New Yorku došlo je do žestokog okršaja između psa i žene. Pit bull je ugrizao ženu za nogu i nije htio pustiti, dok su vlasnik i ostali putnici pokušavali osloboditi nogu napadnute žene. Pozvana je i policija koja je uhitila vlasnika psa, piše Dailynews. 

Prema pisanju američkih medija, policija kaže kako se vlasnik psa Ruben Roncallo (53) počeo svađati sa ženom i udario je u rame prije nego što ju je napao pas. Roncallo pak tvrdi da je priča išla drugačije. 

Tko je prvi počeo

- Ona je prva udarila psa, zato sam to učinio - rekao je policajcima na čitanju optužnice. 'Ona je mene prva udarila', rekao je. 

Sve su snimili putnici u vlaku i objavili snimku na društvenim mrežama, a komentari na događaj su podijeljeni. Dok neki tvrde da je žena sama kriva jer je prva napala psa udarcima nogom, drugi tvrde da pas nije smio biti u vlaku bez brnjice. Čovjek koji je snimio video tvrdi da je svađa počela kada je Roncallo pustio psa da se popne na sjedalo. Žena koju je pas napao se tome usprotivila u gurnula psa. 

Vlasnik psa optužen je za nesavjesno ponašanje i dovođenje u opasnost putnika te za napad. Uprava podzemne željeznice je u priopćenju istaknula da se psi smiju prevoziti u boksevima, te da je vožnja sa psom u vlaku u suprotnosti s njihovim pravilima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 201
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.