Obavijesti

News

Komentari 26

Pas ugrizao djevojčicu (7), vlasnica se nije ni ispričala

Pas ugrizao djevojčicu (7), vlasnica se nije ni ispričala
4

Slavonski Brod: Veterinari će ovčara zadržati na promatranju, a majka napadnute curice kaže da joj je žao jedino što se vlasnica nije niti ispričala

VIDEO

Pas hrvatski ovčar u srijedu je oko 19 sati u Slavonskom Brodu Mariju.Č. (7) ugrizao za stopalo i progrizao joj nogu s četiri zuba. Djevojčica se s mlađom sestrom igrala na travnjaku ispred kuće, a od psa koji im je prišao pokušale su pobjeći u susjedovo dvorište. Starija je uspjela mlađu pogurati naprijed i ubaciti u dvorište.
- Bacila sam papuče s nogu, ali me pas stigao i ugrizao - priča još preplašena Marija. Na vrisak djeteta Marijina majka Jelena, koja je sjedila u dvorištu, istrčala je na ulicu.
- Vidjela sam kćer u plaču i krvave noge. U početku nisam mogla doći k sebi. Nisam znala što se dogodilo. Tek mi je kroz suze rekla da ju je ugrizao pas. Vidjela sam psa i vlasnicu i pitala je li to njen pas. U tom trenutku pas je krenuo na mene, zgrabila sam dijete i pobjegla kući – kaže Jelena. Djevojčicu su odmah odvezli na Hitnu, a potom u bolnicu. Nakon pružene pomoći pustili su je kući.
- Moje dijete mora primiti 15 injekcija jer taj pas vjerojatno nikad nije cijepljen. I ovo nije prvi slučaj, prije dva mjeseca ugrizao je još manje dijete. Kad su policajci došli, otišli smo kod vlasnice. Pitali su ju je li pas cijepljen, a ona je jednostavno odgovorila da to ona njima ne mora reći – kaže Jelena. Psa su odveli u veterinarsku stanicu, gdje će biti zadržan na promatranju.
- Samo mi je bitno da dijete bude dobro. Žao mi je što vlasnica psa, koja ga pušta bez nadzora, nije imala potrebu da se barem ispriča, već i dalje arogantno nastupa. Za nju je normalna stvar da pas grize djecu. Sad je bilo moje, sutra će biti nečije drugo, jer samo stotinjak metara dalje je OŠ Vladimira Nazora i ova ulica je uvijek puna djece – ogorčena je Jelena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.