Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Pauk mu odnio auto. Umjesto žalbe na kaznu, nacrtao strip

Crno-bijeli strip napravio je od osam crteža kroz koje je opisao što se dogodilo kronološkim redoslijedom. Ima mjesečnu kartu, ali toga dana nije mogao naći slobodno parkirno mjesto

Foto: šibenik.in
12 komentara

Nakon što mu je prošlog tjedna pauk digao auto na šibenskoj rivi, Zvonimir Vila pokušao je smekšati djelatnike Gradskog parkinga na dovitljiv način.

Kaznu je platio, ali ih je ipak zamolio da mu je oproste. A s obzirom na to da je akademski slikar, umjetnički se izrazio. Nacrtao im je strip.

POGLEDAJTE VIDEO:

Crno-bijeli strip napravio je od osam crteža kroz koje je opisao što se dogodilo kronološkim redoslijedom. Kako je pojasnio u jednom od njih, ima mjesečnu kartu, ali toga dana nije mogao naći slobodno parkirno mjesto. Nakon trećeg kruga po parkingu, sparkirao je auto na rivi kraj kafića Azimut.

- Tu je svaki dan puno nepropisno parkiranih automobila pa neće valjda mene dignuti pauk - pomislio je Vila, zaključao auto i otišao.

No baš taj dan su naišli komunalni redari i digli nepropisno parkirane aute, među njima i njegov. Trčao je kad ih je vidio, ali nije uspio.

Foto: šibenik.in

- Gospoda u Gradskom parkingu rekla su mi da napišem zamolbu, a ja sam pomislio kako je ipak bolje da je nacrtam, ipak sam akademski slikar. Tako da sam napravio mali strip o cijeloj toj nezgodi s paukom i predao ga. Malo su se tamo zbunili, ali ipak su prihvatili zamolbu – rekao je Vila za portal sibenik.in, koji ne zna hoće li djelatnici zamolbu prihvatiti i oprostiti mu kaznu.

- Htio sam na ovaj način zadovoljiti svoje umjetničke porive i napraviti nešto drugačije, ali i malo razveseliti ljude iz GP-a. Vjerujem da nikad nisu ovako nešto dobili - kaže Vila.

No ovom razigranom umjetniku to nije prvi put da na ovakav način predaje žalbe i zamolbe. Već je prije i policiji predao jedan strip, a oni su ga dobili čak i u boji.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message