Obavijesti

News

Komentari 473

Pernar: Cure me opsjedaju, ali nema seksa dok traje borba

Pernar: Cure me opsjedaju, ali nema seksa dok traje borba
1

Organizator Facebook prosvjeda odbacio je tvrdnje da su prosvjednici potplaćeni. Rekao je za 24sataTV da je ovo borba cijelog društva protiv 'korumpirane vlasti'

VIDEO

Ivan Pernar žestoko je odbacio optužbe o plaćenim prosvjedima. 

- Naši prosvjedi nisu od nikoga plaćeni, to je apsurdno. Mi ne prihvaćamo mentalitet HDZ-a i borimo se protiv korumpirane vlasti. Današnji prosvjed ponovno je uredno prijavio te se zahvaljuje svima koji žele sudjelovati misleći na studente filozofskog, sindikate i udruge građana.

- Nadam se da će večeras g. Lesar htjeti govoriti, rekao je u izravnom prijenosu za 24sataTV i dodao da prosvjedi nisu borba nekolicine nego borba cijelog društva protiv HDZ-a.

- Krunoslav Borovec je u pravu kad kaže da je sve ono što se odvijalo nakon službenog prosvjeda u ponedjeljak bilo ilegalno, ali to nema veze sa mnom. Što se dogodilo poslije prosvjeda je stvar policije, zaključio je Pernar.

'Nema seksa dok traje borba'

Trenutno je sve podređeno građanskom buntu i rušenju Vlade Jadranke Kosor pa sam curama koje me zadnje danje opsjedaju rekao: 'Nema seksa dok traje borba', kaže Ivan Pernar, organizator Facebook prosvjeda za Slobodnu Dalmaciju.

 Na pitanje koliko će se morati strpjeti Pernar je odgovorio kako ' je najdulji rok koji daju Kosorici za raspisivanje izbora lipanj'. Na pitanje koji je krajnji cilj proboja do zgrade Vlade, Pernar kaže kako žele doći pod prozore ureda premijerke i reći joj da da ostavku. Pernar misli i kako se dolaskom SDP-a na vlast ništa ne bi promijenilo jer HDZ i SDP su lice i naličje iste kovanice. 

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Slobodne Dalmacije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 473
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.