Obavijesti

News

Komentari 150

Pernar i Jandroković spuštali jedan drugom, svi im pljeskali

Pernar i Jandroković spuštali jedan drugom, svi im pljeskali
1

Nakon Pernarovog opsežnog izlaganja u kojem je oko 100 puta rekao 'Da je Živi zid na vlasti...', Jandroković nije izdržao: 'Da je živi zid na vlasti, ja bih doma spavao...'

VIDEO

Da je Živi zid na vlasti, cijepljenje ne bi bilo obavezno, da je Živi zid na vlasti, imali bi vinjete, da je Živi zid na vlasti, Sanader i Todorić bi bili u zatvoru, da je Živi zid na vlasti, marihuana bi bila legalna...i tako je s nekih 100-injak primjera Ivan Pernar oko ponoći u Saboru objašnjavao kako bi vladao Živi zid.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković na to je s olakšanjem prisnažio: “Da je Živi zid na vlasti, ja sada ne bih bio ovdje nego bih doma spavao”.

Svi su prasnuli u smijeh, ali Pernar se snašao:

- Da je Živi zid na vlasti, vi biste, gospodine Jandrokoviću, bili uz nas.

- Je l' vi to nudite koaliciju - uzvratio je Jandroković.

- Ne. Nego da je Živi zid na vlasti, možda biste vi stajali uz mene kao kraj Ive Sanadera, Jadranke Kosor, Karamarka i sad Plenkovića - spustio mu je Pernar, ali Jandroković se snašao:

- Vrlo rado, kolega, vi i ja zajedno u HDZ-u, kao nekad! Pernar je objavio post, rasprava s Jandrokovićem je u zadnjoj minuti.

Naravno, svi zastupnici su prasnuli u smijeh i tako zaključili dan u kojem su se mnogi od njih okušali kao stand-up komičari. Pitanje je samo zašto ih za to plaćamo.

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 150
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.