Obavijesti

Promo sadržaj

Pet najboljih Huawei poklona za svakog

Pet najboljih Huawei poklona za svakog
9

Razni gadgeti i drugi uređaji koje inače svakodnevno koristimo ne bi trebali preuzeti svu našu pažnju i na taj način umanjiti ono što je zapravo najvažnije, a to je druženje s nama bliskim osobama

Božićno doba uistinu je najljepši dio godine kada najveći dio vremena provodimo sa svojim najmilijima, u krugu obitelji i prijatelja. Veselje koje proizlazi iz druženja s najbližima mnogo je važnije od pametnog telefona u ruci, a upravo je tradicija božićnog darivanja proizašla iz želje da drugima omogućimo veselje i radost. Stoga, umjesto da nas zaokupljuju za vrijeme blagdanskog ručka ili druženja uz ukusne bakine kolače, pametni telefoni i drugi gadgeti svoje mjesto trebali bi pronaći ispod božićnog drvca jer, iskreno, svakog bi obradovao božićni dar u obliku pametnog telefona ili tableta pa pogledajmo koji su to uređaji idealni kao poklon.

Huawei P9 Blue

Pametni telefon Huawei P9 blue odlikuje se, prije svega, najvišom razinom izrade i predivnim dizajnom. Njegov jedinstven stil posebno je naglašen plavom bojom tako da s ovim uređajem sigurno nećete proći nezamijećeno. No, njegov izvrstan izgled nije sve što ovaj uređaj nudi. Huawei P9 Blue pokreće jedan od najbržih osmojezgrenih procesora na tržištu uz 5,2-inčni Full HD zaslon visoke kvalitete te brzi čitač otiska prstiju. Ono po čemu je ovaj pametni telefon uistinu jedinstven je njegova vrhunska dvostruka kamera razvijena u suradnji s legendarnom Leicom koja omogućuje snimanje fotografija najviše kvalitete.

Huawei Mate 9

Odličan poklon za osobe koje traže veliki 5,9-inčni ekran uz snažne performanse.    Mate 9, najnoviji član obitelji uređaja namijenjenih najzahtjevnijim korisnicima, donosi potpuno novo iskustvo na Android operativnom sustavu te najbrži procesor dostupan na tržištu uz tehnologiju SuperCharge. Ono što ovaj uređaj izdvaja od drugih je njegovo napredno korisničko sučelje koje „uči“ obrasce ponašanja svog korisnika te na taj način pruža potpuno novo iskustvo korištenja, a uz to donosi i drugu generaciju vrhunske dvostruke kamere s hibridnim zoom-om razvijene u suradnji s Leicom čime ovaj vrhunski pametni telefon predstavlja pravi korak unaprijed i oduševit će svakog tko ga pronađe ispod bora.

 

Huawei nova

Najnovija serija Huawei nova uređaja idealan je poklon za sve one koji uživaju u snimanju savršenih selfija. Sa svojom snažnom selfie kamerom od 8 megapiksela i aplikacijama Beauty Makeup 2.0 i Beautiful Skin 3, na slike se mogu primijeniti razni kozmetički efekti kako bi one bile još privlačnije, a vaše blagdanske slike na društvenim mrežama privukle još veću pažnju i više lajkova vaših prijatelja. Inače, ovaj pametni telefon odlikuje se prekrasnim zaobljenim dizajnom, kamerom od 12 megapiksela sa širokokutnom lećom za još živopisnije fotografije, a svaka od značajki kreirana je u skladu s potrebama ubrzanog i dinamičnog životnog stila današnjih korisnika kako bi se na najbolji način izrazila jedinstvena osobnost svakog od njih, bez obzira radi li se o snimanju savršenog selfija ili snimanju mnoštva fotografija sa samo jednim punjenjem baterije.

Huawei Matebook

Huawei Matebook savršen je božićni poklon za sve one koji vole raditi izvan ureda, uz zadržavanje visoke razine udobnosti. Kombinacija mobilnosti, superiornih performansi i 12-inčnog ekrana visoke rezolucije od 2160 x 1440 piksela omogućuju izvrsno korisničko iskustvo. Ovaj uređaj jedinstven je i predstavlja kombinaciju brzog laptopa i tableta, ima ekran osjetljiv na dodir uz mogućnost korištenja stylusa, a dolazi i s instaliranim Windows 10 operativnim sustavom.

Huawei MediaPad M2

Ovaj tablet oduševit će sve ljubitelje dobre glazbe i multimedije jer njegovi snažni zvučnici razvijeni u suradnji s Harman Kardonom omogućuju pravo koncertno iskustvo. MediaPad M2 savršen je i za gledanje i uživanje u HD filmovima, a opet dovoljno kompaktan kako biste ga bez problema svuda mogli nositi sa sobom. FHD zaslon omogućuje bogatije vizualno iskustvo bez obzira gledate li video sadržaj, igrate igrice ili surfate. Napredne značajke poput Sun View moda podešavaju kontrast i svjetlinu kako bi čitanje ili gledanje videa bilo još lakše, čak i kod izravnog sunčevog svjetla, dok Eye care mod štiti oči korisnika te, smanjivanjem 50% plave svjetlosti, omogućuje opuštenije gledanje u zaslon, pogotovo tijekom dužeg razdoblja. Svi ljubitelji multimedije naprosto će obožavati ovaj tablet.

Upravo druženje s nama bliskim osobama ovaj Božić učinit će ljepšim i nezaboravnim te je stoga važno da tijekom tog posebnog razdoblja ne zaboravimo prvo značenje Božića koje leži upravo u druženju s našim najbližima. A pametne telefone, tablete i ostale gadgete radije stavite pod bor u obliku božićnog poklona kako bi i oni razveselili nekog. #BePresent.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.
PROMO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.

“Da ja vodim ovu tvrtku, donosile bi se drugačije odluke”: Hrvati su na poslu najzadovoljniji suradnjom s kolegama, ali nisu lojalni svom poslodavcu

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“
PROMO

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“

Pedagoški šumski centar „ŠUMSKI RADOZNALACI“ je jedinstveni Centar u Hrvatskoj, lociran u srcu prirode, u Našicama. To je mjesto gdje djeca, u manjim skupinama, iskustveno uče kroz igru u prirodi, u okruženju predivnih šuma i cvjetnih livada.
Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske
PROMO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske

Podrška lokalnim klubovima za rast I razvoj mladih boksačkih talenata