News

Komentari 82

Peticija Švicarskoj: 'Izbacite Putinovu ljubavnicu iz vile, ujedinite Evu Braun i Führera'

Peticija Švicarskoj: 'Izbacite Putinovu ljubavnicu iz vile, ujedinite Evu Braun i Führera'

Prvi put u modernoj povijesti, vaša je zemlja prekršila svoju neutralnost, što nije učinila ni prema nacističkoj Njemačkoj u 20. stoljeću, stoji u peticiji

Britanci tvrde kako su Putinovi neprijatelji u Rusiji i Ukrajini pokrenuli peticiju kojom žele da Švicarci protjeraju njegovu ljubavnicu Alinu Kabaevu (38) zbog tvrdnji da se skriva s njihovom tajnom djecom u luksuznoj vili, javlja Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vrijeme je da ponovo spojite Evu Braun s njezinim Führerom - stoji u peticiji.

Kritičari su istknuli da unatoč ratu koji se vodi u Ukrajini, Švicarska i dalje prima suučesnike Putinova režima. Kako navode, vrijeme je da neutralna zemlja poduzme akcije i pošalje je kući Putinu.

Neki izvori tvrde da ona prati rat sa svojom djecom u planinskom skloništu u Švicarskoj. Kabaeva se rijetko viđa u javnosti.

- Mi, građani Rusije , Bjelorusije i Ukrajine, koja trenutno prolazi kroz ogromne patnje, ujedinili smo se kako bismo apelirali na švicarske vlasti - navodi se u peticiji na njemačkom, francuskom i engleskom jeziku i objavljenoj na change.org. 

Peticija ima preko 55 tisuća potpisa.

- Ona je omiljena supruga diktatora i ratnog zločinca koji je izdajnički napadao Ukrajinu posljednjih tjedana - stoji u peticiji.

- Budući da podržava društvene aktivnosti u Rusiji, pokušavala je naviknuti ruske građane na realnost sankcija nakon 2014. i osobno je izjavila: 'Što je gore, to bolje za nas!'- piše.

Potpisnici postavljaju pitanje zašto "s obzirom na obim sankcija Rusiji" vlasti nastavljaju ugostiti nju i njezinu obitelj u vrijeme kada Putin "uništava živote milijuna"

Zapad do sada nije sankcionirao Kabaevu - iako osim što je Putinova tajna partnerica, ona je također predsjednica upravnog odbora National Media Groupa, velikog TV i novinskog giganta.

- Prvi put u modernoj povijesti, vaša je zemlja prekršila svoju neutralnost, što nije učinila ni prema nacističkoj Njemačkoj u 20. stoljeću, te se pridružila sankcijama Putinu i njegovoj okolini - stoji u peticiji.

- A sada dopuštate njegovoj omiljenoj ljubavnici i njezinoj djeci da se sakriju unutar granica vaše države - piše.

Još nema neovisnih dokaza da se Kabaeva, bivša pro-putinova zastupnica, skriva u Švicarskoj, gdje se pričalo da je ranije rodila u toj zemlji.

- Želimo vas podsjetiti da Alina Kabaeva nije samo žena koja se ukaljala vezom s ruskim diktatorom, već i zločinac protiv čovječnosti. Konkretno, ona je bila među inicijatorima nacrta zakona, koji je u Rusiji nazvan "zakon nitkova" ili "zakon Dime Jakovljeva". Ovaj sramotan potez lišio je tisuće ruske siročadi mogućnosti posvajanja u inozemstvu. Slijedom toga, mnogi su tada već otvoreni zahtjevi za posvojenje teško bolesne djece poništeni, a kandidati za kvalificiranu medicinsku skrb jednostavno su umrli. Alina Kabaeva, kao zastupnica, poslušno je odobrila svaku protuustavnu inicijativu predsjednika Putina, koja je kasnije postala gotovo genocidna protiv unutarnjeg stanovništva Rusije - stoji u peticiji.

- Tražit ćemo pravdu na svaki mogući način, a ako se otkrije činjenica o korumpiranosti pojedinih političkih dužnosnika Švicarske, koja je omogućila Alini Kabaevoj da dobije državljanstvo mimo svih procedura, onda ćemo osigurati da se ove informacije ne čuvaju - navode.

- Vrijeme je da ponovo spojite Evu Braun s njenim Führerom! - piše u peticji.

No, neki izvještaji pokazuju da Kabaeva nije u Švicarskoj, već u visokotehnološkom podzemnom bunkeru u planinama Altai u Sibiru.

Politolog Valery Solovey (61) povezan s Telegram kanalom, rekao je 'to nije bunker, već cijeli podzemni grad, opremljen najnovijom znanošću i tehnologijom.'

Upozoravao je kako ovo nešto znači dok predsjednik šalje svoju obitelj u bunker.

Glasine su je prvi put romantično povezale s Putinom još 2008. godine kada je bila prokremljanska zastupnica. Alina ne daje intervjue, ne posjećuje društvena događanja, niti sudjeluje u bilo kakvim TV programima.

Najčitaniji članci