Obavijesti

News

Komentari 82

Peticija Švicarskoj: 'Izbacite Putinovu ljubavnicu iz vile, ujedinite Evu Braun i Führera'

Peticija Švicarskoj: 'Izbacite Putinovu ljubavnicu iz vile, ujedinite Evu Braun i Führera'
5

Prvi put u modernoj povijesti, vaša je zemlja prekršila svoju neutralnost, što nije učinila ni prema nacističkoj Njemačkoj u 20. stoljeću, stoji u peticiji

Britanci tvrde kako su Putinovi neprijatelji u Rusiji i Ukrajini pokrenuli peticiju kojom žele da Švicarci protjeraju njegovu ljubavnicu Alinu Kabaevu (38) zbog tvrdnji da se skriva s njihovom tajnom djecom u luksuznoj vili, javlja Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Vrijeme je da ponovo spojite Evu Braun s njezinim Führerom - stoji u peticiji.

Kritičari su istknuli da unatoč ratu koji se vodi u Ukrajini, Švicarska i dalje prima suučesnike Putinova režima. Kako navode, vrijeme je da neutralna zemlja poduzme akcije i pošalje je kući Putinu.

Alina Kabaeva and Vladimir Putin

Neki izvori tvrde da ona prati rat sa svojom djecom u planinskom skloništu u Švicarskoj. Kabaeva se rijetko viđa u javnosti.

- Mi, građani Rusije , Bjelorusije i Ukrajine, koja trenutno prolazi kroz ogromne patnje, ujedinili smo se kako bismo apelirali na švicarske vlasti - navodi se u peticiji na njemačkom, francuskom i engleskom jeziku i objavljenoj na change.org. 

Politički analitičar: Pregovori mogu zaustaviti rat, ali tko sad više vjeruje Vladimiru Putinu?
Politički analitičar: Pregovori mogu zaustaviti rat, ali tko sad više vjeruje Vladimiru Putinu?

Peticija ima preko 55 tisuća potpisa.

- Ona je omiljena supruga diktatora i ratnog zločinca koji je izdajnički napadao Ukrajinu posljednjih tjedana - stoji u peticiji.

Alina Kabaeva

- Budući da podržava društvene aktivnosti u Rusiji, pokušavala je naviknuti ruske građane na realnost sankcija nakon 2014. i osobno je izjavila: 'Što je gore, to bolje za nas!'- piše.

Potpisnici postavljaju pitanje zašto "s obzirom na obim sankcija Rusiji" vlasti nastavljaju ugostiti nju i njezinu obitelj u vrijeme kada Putin "uništava živote milijuna"

Svjedočanstvo iz Mariupolja: Umrijet ću. Sigurno. Svi ćemo. Da barem nije ovako strašno...
Svjedočanstvo iz Mariupolja: Umrijet ću. Sigurno. Svi ćemo. Da barem nije ovako strašno...

Zapad do sada nije sankcionirao Kabaevu - iako osim što je Putinova tajna partnerica, ona je također predsjednica upravnog odbora National Media Groupa, velikog TV i novinskog giganta.

642507175

- Prvi put u modernoj povijesti, vaša je zemlja prekršila svoju neutralnost, što nije učinila ni prema nacističkoj Njemačkoj u 20. stoljeću, te se pridružila sankcijama Putinu i njegovoj okolini - stoji u peticiji.

- A sada dopuštate njegovoj omiljenoj ljubavnici i njezinoj djeci da se sakriju unutar granica vaše države - piše.

Još nema neovisnih dokaza da se Kabaeva, bivša pro-putinova zastupnica, skriva u Švicarskoj, gdje se pričalo da je ranije rodila u toj zemlji.

Bivša Putinova špijunka: Prošla sam seks treninge, muškarci su mi zbog toga odavali sve tajne
Bivša Putinova špijunka: Prošla sam seks treninge,   muškarci su mi zbog toga odavali sve tajne

- Želimo vas podsjetiti da Alina Kabaeva nije samo žena koja se ukaljala vezom s ruskim diktatorom, već i zločinac protiv čovječnosti. Konkretno, ona je bila među inicijatorima nacrta zakona, koji je u Rusiji nazvan "zakon nitkova" ili "zakon Dime Jakovljeva". Ovaj sramotan potez lišio je tisuće ruske siročadi mogućnosti posvajanja u inozemstvu. Slijedom toga, mnogi su tada već otvoreni zahtjevi za posvojenje teško bolesne djece poništeni, a kandidati za kvalificiranu medicinsku skrb jednostavno su umrli. Alina Kabaeva, kao zastupnica, poslušno je odobrila svaku protuustavnu inicijativu predsjednika Putina, koja je kasnije postala gotovo genocidna protiv unutarnjeg stanovništva Rusije - stoji u peticiji.

Moscow, Russia. 16th Dec, 2021. Retired Russian rhythmic gymnast Alina Kabaeva, chairperson of the Board of Directors at the National Media Group Holding, head of the Board of Directors at Sport Express, attends the Divine Grace International Experimental

- Tražit ćemo pravdu na svaki mogući način, a ako se otkrije činjenica o korumpiranosti pojedinih političkih dužnosnika Švicarske, koja je omogućila Alini Kabaevoj da dobije državljanstvo mimo svih procedura, onda ćemo osigurati da se ove informacije ne čuvaju - navode.

- Vrijeme je da ponovo spojite Evu Braun s njenim Führerom! - piše u peticji.

No, neki izvještaji pokazuju da Kabaeva nije u Švicarskoj, već u visokotehnološkom podzemnom bunkeru u planinama Altai u Sibiru.

Britanac bez ratnog iskustva otišao boriti se u Ukrajinu. Brzo se vratio: 'To je samoubojstvo'
Britanac bez ratnog iskustva otišao boriti se u Ukrajinu. Brzo se vratio: 'To je samoubojstvo'

Politolog Valery Solovey (61) povezan s Telegram kanalom, rekao je 'to nije bunker, već cijeli podzemni grad, opremljen najnovijom znanošću i tehnologijom.'

Upozoravao je kako ovo nešto znači dok predsjednik šalje svoju obitelj u bunker.

Glasine su je prvi put romantično povezale s Putinom još 2008. godine kada je bila prokremljanska zastupnica. Alina ne daje intervjue, ne posjećuje društvena događanja, niti sudjeluje u bilo kakvim TV programima.