Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijan s tri noža napao voditelja kafića: 'Vidjet ćemo se mi još!'

Junuzović je popio deset piva pa s tri noža napao voditelja lokala u Mavrincima. Vijeće Županijskog suda potvrdilo mu je optužnicu za pokušaj ubojstva...

11 komentara

Vijeće Županijskoj suda u Rijeci potvrdilo je optužnicu protiv Harisa Junuzovića (26), državljanina BiH, rodom iz Kaknja, tereteći ga za pokušaj ubojstva, da je dvama noževima pokušao usmrtiti voditelja lokala u Mavrincima u veljači ove godine, piše Novi list.

Junuzović je, osim za težak krvni delikt, optužen i za oštećenje tuđe stvari - razbijanje inventara lokala. Slučaj opasnog napada hladnim oružjem zbio se 26. veljače, oko 22 sata, a vezan je za ugostiteljski objekt u Mavrincima.

Podsjetimo, Junuzović je najprije došao u verbalni sukob s voditeljem lokala Veldanom D. (41), zbog toga što je u alkoholiziranom stanju uznemiravao osoblje i goste kafića. Potom je napustio lokal, ali se ubrzo vratio s tri kuhinjska noža. No, kako je lokal u tim trenucima bio zatvoren, razbio je staklo ulaznih vrata i ušao u kafić. Nastavio je razbijati inventar i napravio štetu od 4.000 kuna, piše Novi list. 

Uplašena konobarica, koja se još uvijek nalazila u lokalu, nazvala je šefa koji je ubrzo stigao i sukobio se s Junuzovićem. 

Pri sučeljavanju Junuzović je izvukao dva kuhinjska noža, od kojih je jedan bio dužine 25 i oštrice od 15 centimetara. Tužiteljstvo tvrdi da je, s ciljem da usmrti voditelja kafića, zadao mu dvije ubodne rane na stražnjoj strani prsnog koša i slabinskoj regiji, a žrtva je zadobila i rane na šakama

 

Možda vas zanima i ovo:
Message