Obavijesti

News

Komentari 37

Pijan udario u benzinsku, skoro uništio i Peugeot: 'Supruga mi je u šoku, sreća da joj nije ništa'

Pijan udario u benzinsku, skoro uništio i Peugeot: 'Supruga mi je u šoku, sreća da joj nije ništa'
4

Vozač s 1,86 promila alkohola izletio je iz zavoja u uletio u benzinsku crpku u Koprivnici. Napravio je kaos te lupio i u drugi auto...

Supruga mi je još u šoku. Vozila je moju Corsu i stali smo na benzinskoj. Bila je gužva i ona je ugasila motor, a ja sam otišao po cigarete. Odjednom nas je sve koji smo bili unutar benzinske doslovce stresao strašan udarac. Kad sam se okrenuo, vidio sam Peugeot. Iz njega su izašle tri osobe.

Pogledajte video

Pokretanje videa ...

Prometna VIDEO

Istrčao sam i vidio da se supruga sva trese jer je vozač Peugeota udario u benzinsku crpku i u moju Corsu. Ispričao nam je to Mato K., koji se sa suprugom zatekao na benzinskoj crpki u Koprivnici kad je pijani vozač automobilom udario u crpku i zamalo se u vozilu prevrnuo.

Nesretni događaj snimila je nadzorna kamera.

- Sreća da ženi nije ništa, a i trojac iz Peugeota prošao je neozlijeđen. Šteta na mojem vozilu je oko 10.000 kuna jer su razbijeni hauba, svjetla, maska… - kazao nam je Mato.

NEVJEROJATNA SNIMKA: Pijan u Koprivnici udario u benzinsku, automobil se skoro prevrnuo
NEVJEROJATNA SNIMKA: Pijan u Koprivnici udario u benzinsku, automobil se skoro prevrnuo

Na benzinskoj postaji nisu nam ništa željeli reći o visini eventualne štete. Policija je objavila da je u petak oko 19.50 sati u Koprivnici, na Varaždinskoj cesti, 41-godišnji vozač upravljao pod utjecajem alkohola od 1,86 promila osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake u smjeru Zagrebačke ulice.

- Uslijed neprilagođene brzine izlaskom iz zavoja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika, prilaznu cestu benzinske postaje, prednjim dijelom vozila udario u betonski rubni kamen, prešao preko travnate površine, udario u čempres te prilikom rotacije vozila stražnjim dijelom vozila udario u metalni nosač prometnog znaka... Peugeot se dalje nastavio rotirati, prednjim dijelom udario je u rubni kamen na kojem se nalazi agregat za točenje pogonskoga goriva te stražnjim bočnim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog automobila Opel. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću smješten je u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak - objavila je policija.