News

Komentari 53

Blizanci (11) koje je pijani vozač udario na zebri su sad stabilno

Blizanci (11) koje je pijani vozač udario na zebri su sad stabilno

Oba blizanca (11) koja je u subotu navečer autom u Zagrebu udario pijani vozač (38) u ponedjeljak ujutro bila su stabilnog stanja, doznajemo u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj.

Jedan je dječak i dalje životno ugrožen i ne respiratoru, s obzirom da je zadobio teške ozljede mozga. No liječnici kažu da mu se stanje ne pogoršava, a budući da su napravili sve što je u njihovoj moći, nadaju se da će situacija krenuti nabolje. Srećom, ovaj blizanac nema dodatnih ozljeda unutarnjih organa.

Pokupio ih na zebri pa pobjegao

Drugi dječak je u nedjelju prebačen na redovni odjel, pri svijesti je te ima nešto lakše ozljede glave. Ipak, kažu liječnici, s obzirom da je udarac bio prilično jak, trebat će dosta vremena i za njegov oporavak. 

Strašna nesreća dogodila se u subotu navečer u zagrebačkoj Šoljanovoj ulici kada su dječaci s majkom prelazili pješački prijelaz, a vozač je nakon naleta na djecu pobjegao s mjesta nesreće.

Prema pričama očevidaca, vratio se nakon otprilike pola sata. Policija je u nedjelju izvijestila kako je ustanovljeno da je bio pijan, odnosno da je imao 2,06 promila alkohola u krvi.

Policija je uhitila bezobzirnog vozača Škode Octavije koji je pregazio blizance, no morali su čekati da se otrijezni. 

Najčitaniji članci