Obavijesti

News

Komentari 69

'Pino je bio veliki zaljubljenik u motore, dolazio je svako ljeto'

'Pino je bio veliki zaljubljenik u motore, dolazio je svako ljeto'
9

U teškoj nesreći kod sela Košute poginula su trojica motociklista. Riječ je o Pinu Šabiću i njegovu suputniku Stipi Krajini na BMW-u te o Darku Radinoviću na Kawsakiju

VIDEO

Ovakvu tragediju, da se četiri života ugase u jednoj noći, u Trilju i ovom kraju ne pamtimo, čak ni iz vremena Domovinskog rata, rekao nam je Ivan Šipić, triljski gradonačelnik, koji je izrazio i sućut obiteljima poginulih.

Da podsjetimo, u noći na subotu u nesreći na predjelu Kukuzovac poginula je 20-godišnja djevojka, a njezina prijateljica i suvozačica bori se za život u splitskoj bolnici.

Nekoliko sati kasnije još veća tragedija - poginula su tri motociklista na cesti kod sela Košute. Riječ je o Pinu Šabiću i njegovu suputniku Stipi Krajini na BMW-u te o Darku Radinoviću na Kawsakiju.

Oni su bili na motociklističkom partyju, odnosno na koncertu koji već 15 godina organizira moto klub Noćni jahači iz Trilja. Nakon toga su, prema svemu sudeći, otišli u diskoteku u Trilju te su nakon toga krenuli kućama, u Brnaze i Sinj.

- Svi smo u stanju šoka, osobito što se radi o ugašenim mladim životima. Ali moram reći da naš moto klub Noćni jahači primjereno organizira svoje priredbe, a prihod uvijek daje u humanitarne svrhe. U petnaestak godina, otkad je osnovan, ne sjećam se niti jednog incidenta ili prometne nesreće. Ovo što se sada dogodilo mi je neshvatljivo, nezamislivo - rekao nam je Šipić, koji je za tragediju čuo neposredno prije početka velike akcije čišćenja korita rijeke Cetine:

- Okupili smo se u subotnje jutro, oko 150 volontera koji su uz profesionalce trebali čistiti korito Cetine. Tad su me nazvali vatrogasci i rekli što se dogodilo. Otkazali smo akciju čišćenja, kao i sve druge planirane aktivnosti - zaključio je Šipić.

A jedan od članova moto kluba Noćni jahači rekao nam je kako su svi članovi još šokirani ovom tragedijom:

- Pino Šabić bio je naš član, ali je prije nekoliko godina otišao raditi u Njemačku. No svakog ljeta je dolazio, družili smo se, ne možemo vjerovati da više nije s nama... Darko Radinović, koji je vozio Kawasaki, nije bio član moto kluba Noćni jahači, ali se družio s njihovim članovima, dolazio na njihove moto partyje. Bio je pripadnik 4. gardijske brigade u Domovinskom ratu.

Pino Šabić iza sebe ostavio je suprugu i kćer, a Darko Radinović dva sina...     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1